September 23, 2010

Oι κεραίες έπαψαν να λειτουργούν, η πύλη άνοιξε και το μήνυμα έφτασε σε όλους


Στη χθεσινή συγκέντρωση στα Εξάρχεια στην οποία συμμετείχαν περίπου 300 άτομα για 2η συνεχόμενη μέρα η δράση έφερε αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα και επιθυμητά! Μετά την λαική συνέλευση όπου τα κοπρόσκυλα των ΜΑΤ και τα ανδρίκελα της ασφάλειας έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στην Καλλιδρομίου προφυλάσσοντας τα συμφέροντα των μεγαλοαφεντικών και δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, ακολούθησε πορεία στα στενά της περιοχής όπου ο κόσμος (που όχι μόνο δεν φοβήθηκε την έντονη παρουσία των ΜΑΤ και τα όσα έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πείσμωσε περισσότερο ) που συμμετείχε ενημέρωνε για την ύπαρξη της κεραίας όσους ακόμα δεν το ήξεραν. Η πορεία κατέληξε στο νυχτερινό λύκειο της περιοχής, απέναντι απο το οποίο υπήρχε εγκατεστημένη και 2η παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Εκει ανακοινώθηκε στον κόσμο οτι η κεραία της Καλλιδρομίου την προηγούμενη νύχτα με αιφνιδιαστική επίσκεψη στον χώρο της κεραίας, είχε πάψει να λειτουργεί! Η πορεία διαλύθηκε και ομάδα μεγάλου αριθμού συντρόφων κατευθύνθηκε σε παρακείμενη πολυκατοικία απο όπου θα υπήρχε πρόσβαση στην κεραία. Σύντροφοι αναπτύχθηκαν στις γωνίες του δρόμου, ωστε να αποκλειστεί η είσοδος στον δρόμο για τα ΜΑΤ και τους απεσταλμένους της ΓΑΔΑ στην περιοχή, καθώς η άλλη ομάδα συντρόφων στην ταρατσα κατέστρεφε την 2η κεραία κινητής τηλεφωνίας. Μετά και την καταστροφή της 2ης κεραίας οι συντροφοι με πορεία κατευθύνθηκαν στην πλατεία Εξαρχείων.

‘Ετσι τα χθεσινα πρωινά σχέδια των αφεντικών της wind, όπου έφτιαξαν εν όψει της χθεσινοβραδυνής συγκέντρωσης, πόρτες ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου της Καλλιδρομίου, έπεσαν στο κενό αφού η κεραία είχε καταστραφεί απο το προηγούμενο βράδυ.‘Ενα πράγμα είναι βέβαιο και αποδείχθηκε τις 2 τελευταίες μέρες. ‘Οσο υπάρχει άμεση και συντονισμένη δράση τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την θέληση μας για αγώνα.

‘Οτι πρέπει να απαντηθεί, θα παίρνει την απάντηση που του αξίζει!