September 23, 2010

Δίπλα στους ομήρους του κράτους …….

Την Κυριακή έχουν οριστεί δεκάδες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης σε σχεδόν όλες τις φυλακές της χώρας, και η 4η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως ημέρα δράσης ενάντια στις φυλακές και στο διαρκές έγκλημα του ” σωφρονισμού “. Eνός σωφρονισμού που η δημοκρατική τους αντίληψη, τον φέρει να γίνεται μέσα σε σύγχρονα κολαστήρια, εν μέσω βασανισμών, ξυλοδαρμών , απειλών, εκδικητικών μεταφορών και σε ένα κλίμα συνεχή εξευτελισμού και ταπεινώσεων…..
Οι αναπάντητοι όπως πάντα θάνατοι κρατουμένων μέσα στα δημοκρατικά κελιά, οι απεγνωσμένες φωνές για τα δικαιώματα τους , που ποτέ δεν φτάνουν έξω, οι απαγχονισμοί μέσα στα κολαστήρια, οι βαπτισμένες κρατικές “αυτοκτονίες” και οι συνθήκες που επικρατούν στο ούτως ή άλλως βασανιστικό θεσμό των φυλακών, μας οδηγούν δίπλα στους έγκλειστους να φωνάξουμε και εμείς για όσα τους στιγματίζουν καθημερινά.
Ο αναρχικός χώρος βρισκόμενος συνεχώς στο στόχαστρο των εξουσιαστών, είτε με φυλακίσεις συντρόφων , είτε με “απαγωγές” αλληλέγγυων όπως έγινε τελευταία στο λιμάνι του Πειραιά, είτε με συνεχή πόλεμο που δέχονται οι έγκλειστοι, δεν θα γινόταν να μην είχε οργανωμένη δράση ενάντια στις φυλακές και στο σύστημα.
Την Κυριακή λοιπόν ας δράσουμε ξανά ο ένας δίπλα στον άλλον και ας δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους το ιδανικό της αλληλεγγύης που τόσο καλά ξέρουμε να δείχνουμε..


Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν :

Αθήνα : Συγκέντρωση – πορεία στις φυλακές Κορυδαλλού

Θεσ-νίκη : Προσυγκέντρωση Καμάρα & πορεία στα Διαβατά
Συγκέντρωση & μηχανοκίνητη

Λάρισα : Προσυγκέντρωση 12 μ.μ. – πορεία στις φυλακές Λάρισας.

Ηράκλειο Κρήτης : Προσυγκέντρωση – πορεία στις φυλακές Αλικαρνασσού

Κομοτηνή : Συγκέντρωση 11:30 π.μ. Κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Πάτρα : Συγκέντρωση-πορεία στις φυλακές Αγ.Στεφάνου

Βόλος : Συγκέντρωση 12 μ.μ. πάρκο Καλλιθέας (Ιωλκού)

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ