September 30, 2010

LIVE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ


Σάββατο 02 Οκτώβρη, Πολυτεχνείο

Για τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα στον Αγιο Παντελεήμονα..

Τι νομίζατε θα κάνατε φασίστες απλά περνώντας σε σχήμα πορείας από εκεί που περάσατε και περιτρυγιρισμένοι απο τα ΜΑΤ ; Τιποτα παραπάνω απο το τίποτα που κάνατε

Την απάντηση την πήρατε άμεσα...
Τωρα ξέρετε απο πρώτο χερι ότι σε 1 ώρα μέσα μαζεύονται για πλάκα 250 άτομα, σκάνε όποτε αυτοί αποφασίσουν χωρίς καμιά ανακοίνωση σε κανένα διαδικτυακό τόπο ( όπως κάνετε εσείς για να μαζευετείτε 2 βδομάδες πρίν μαζευετείτε ) σε αυτό που εσείς νομίζετε "λημέρι" και παίρνετε αυτό που πήρατε χτές βράδυ...
Φροντίστε την επόμενη φορά να μην οργανωθούμε καλύτερα ή να μην έχουμε τόση ώρα μπροστά μας γιατί οι 250 πολαπλασιάζονται εύκολοτατα για κάτι μουτσούνες σαν τις δικιές σας.
Οι "κάτοικοι" τελικά που κουβαλάτε απο άλλες γειτονιές και τα παρακρατικά σκυλιά σας δεν είναι και πολύ έξυπνα και πιάνονται στον ύπνο πολύ εύκολα..Άλλωστε οι ""κάτοικοι"" μένουν και μακριά απο την περιοχή..
Μεταφερόμενοι θίασοι....
Κοιτάχτε μην ακολουθήσει πιο οργανωμένη απάντηση γιατί αυτό ήταν προθέρμανση για να μπούνε κάποια πράγματα στην θέση τους...

September 29, 2010

Για τα ρατσιστικά προγκρόμ στον Αγιο Παντελεήμονα

Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είναι λίγο έως πολύ ( για αυτούς που μένουν ή κινούνται καθημερινά εκεί ) γνωστά.
Οι ρατσιστικές επιθέσεις σε μαγαζία Αφγανών και Ασιατών ανα καιρούς αυξάνονται απο ομάδες πιτσιρικάδων -χούλιγακανς και με τη συνδρομή Αλβανών ( μεταναστών που ξέχασαν ότι και αυτοί κάποτε υπήρξαν πρόσφυγες )που δραστηριοποιούνται στην περιοχή στο σωματεμπόριο και στην διακίνηση πρέζας, καθώς και ομοπιστων oρθόδοξων άλλων Βαλκανίων που στο φόβο μήπως ο ρατσισμός γυρίσει προς το μέρος τους συντάσσονται με το μέτωπο της φυλετικής διαφοράς που αφορά το χρώμα του δέρματος.
Μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να συγκεντρωθούν και να επεκτείνουν την σφηκοφψλιά τους στην γειτονική Πλατεία Αττικής, την Πλατεία Αμερικής ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας με την πρόκληση πέρυσι καλέσματος σε πανεπιστημιακό χώρο και αφού όλες οι προηγούμενες προσπάθειες απέτυχαν είτε απο την αντιμετώπιση απο αντιφασίστες -αντιφασίστριες είτε απο την μή συγκέντρωση-ανταπόκριση ικανού αριθμού κατοίκων σε άλλες γειτονιές της Αθήνας να δημιουργήσουνε μικρες σφηκοφωλιές αλλού, εμφανίστηκαν ξανά στη γνωστή πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα να στήσουν μια καλοδιαφημιζόμενη φιέστα η οποία προπαγανδίστηκε απο όλα τα μικρομέτωπα της ακροδεξιάς αλλά και απο μεγάλα ΜΜΕ που διαφημίζοντας την εκδήλωση σπέρνοντας την ξενοφοβία μόνο κάλεσμα δεν έβγαζαν για την συγκέντρωση.

‘Ετσι όλες οι φοβισμένες γριούλες και οι ηλικιωμένοι της περιοχής μαζί με τα φασισταριά που απέτυχαν να στήσουν φασιστικούς πυρήνες σε άλλες γειτονιές ενσωματώθηκαν με τον γνωστό θίασο των 100 αγανακτισμένων της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα ( μπάτσοι, στρατιωτικοί, φιλοχουντικοί και ακροδεξια απολιθώματα ) και απο τον περιφερόμενο θίασο της Χρυσής Αυγής που προεκλογικά πουλάει τον “αντικαθεστωτικό αγώνα της” για λίγα ψηφαλάκια σε μια δημοκρατική κάλπη.

Η συγκέντρωση που μάζεψε 300-400 (μέγιστο) διαδηλωτές – ο θεός τους να τους κάνει διαδηλωτές- έδωσε θάρρος στα ακροδεξιά σκουλίκια που ονειρεύονται πάλι ελληνικές γειτονιές και άρεια δρομάκια…Καλά θα κάνουν να συγκεντρωθούν και να μην ονειροπολούν σε κάποια απο τα σάιτ τους για διάφορα μελλοντικά τους σχέδια γιατί και οι ίδιοι ξέρουν ότι ούτε την δυναμική έχουν ( αν την είχαν θα τα είχαν πράξει ήδη και θα είχαν επεκταθεί και σε άλλες πλατείες που τελικά δεν πάτησαν ποτέ! ) ώστε να τα πράξουν αλλά φρεσκάροντας λίγο την μνήμη τους θα θυμηθούν που κατέληξαν προηγούμενες ανάλογες προσπάθειες των…κομάντο τους…
‘Οσο για τον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο που όλοι κινούμαστε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι απο την αρχή το θέμα δεν διαχειρίστηκε όπως έπρεπε στην προκειμένη ( ίσως η χρονική στιγμή που ξεκίνησε το πανηγυράκι αυτό, μας απετρεψε καθώς ήταν λίγο μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη όταν στήθηκε η πρώτη φιλοχουντική φιέστα ) αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι φασίστες όσο δύσκολα μαζεύονται τόσο εύκολα εξαφανίζονται…
Ραντεβού στους δρόμους λοιπόν….
Ας ελπίσουμε σε νέες κινητοποιήσεις των φασιστικών σκωλήκων χωρίς αστυνομία και σε καμια άλλη περιοχή βρε παιδιά…Αναμένουμε να κάνετε πράξη το…σύντομα και στην πλατεια σας…Σας περιμένουμε λοιπόν με όλο το σεβασμό στην 3η ηλικία..

’Αν και οι πρωτεργάτες σας ξέρουν καλά τα όρια τους αλλά και την καθημερινότητα στους γύρω δρόμους του Αγίου Παντελεήμονα..μετά τις βραδυνές ώρες…


Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αναρχικούς στο Σαντιάγο της Χιλής.

H ιστορία είναι γνωστή.. άλλωστε έχει εμφανιστεί αρκετές φορές
στον Ελλαδικό χώρο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο…
Το κράτος με την συνδρομή των ΜΜΕ ξετυλίγει το κουβάρι της τρομοϋστερίας νοιώθωντας την ανασφάλεια σε κάθε του βήμα, ενώ σε συνεργασία με αμερικάνικες υπηρεσίες προχωρά σε μαζικές εισβολές σε καταλήψεις, κοινωνικά κέντρα αλλα και σε δεκάδες σπίτια συντρόφων αγωνιστών.
Τα κατηγορητήρια αν δεν είναι ήδη έτοιμα στήνονται σε λίγα λεπτά , φτάνει η κρατική φαντασία να τα συντάξει,με διώξεις για οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου σε ενα κρατικό μπουντρούμι και με την μαζική τρομολαγνεία και παραπληροφόρηση των μέσων που ασκεί εξουσία το κράτος καθώς και με θεαματικά πλάνα επεμβάσεων σε απελευθερωμένους χώρους τα πάντα είναι έτοιμα για το παιχνίδι της εκδικητικής καταστολής.
Οι εισβολές σε σπίτια όσων δεν συμμορφώνονται με τις κρατικές υποδείξεις και καθώς οι κινήσεις αλληλεγγύης στην Ευρώπη , στην Λατινική Αμερική αλλά και στον Ελλαδικό χώρο συνεχίζονται αδιάκοπα και οι Χιλιανοί σύντροφοι-ισσες , αγωνιστές και αγωνίστριες με διεθνή καλέσματα για αλληλεγγύη συνεχίζουν τον αγώνα τους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ -ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΡΑΤΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΟΙ

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για Διεθνή Αλληλεγγύη από τους διωκόμενους και εξεγερμένους συντρόφους και συντρόφισσες στη Χιλή καλούμε σε Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στη Πρεσβεία της Χιλής, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

“Μας χτυπάνε αλλά ποτέ δεν θα μας ρίξουν!”(Σύντροφοι από Χιλή)

Eμπρος για άγριες απεργίες!

Την ώρα αυτή τα λόγια μοιάζουν πειρττά…
‘Οσα κατακτήθηκαν εδώ και δεκαετίες μέσα απο αγώνες,
μάχες, απεργίες και κάθε λογής πάλη μπάινουν ξανά στο ζύγι για να κόψουν οι εξουσιαστές αυτά που τους εξυπηρετούν για να επιστρέψουμε όλοι μας σε ένα εργασιακό μεσαίωνα σε συνθήκες ορυχείου.Ζυγιάζεται ξανά ο ιδρώτας όλων και οι ψευτοαμοιβές που ρίχνουν τα αφεντικά στις μάζες προκειμένου όσοι λεηλάτησαν το αίμα μας μεταρέποντας το σε πλούτο τους να απαγκιστρωθούν απο το βάρος των ξενόφερτων πιστωτών που αιμοδηψείς προσέτρεξαν σε βοήθεια και παρουσιάστηκαν απο τα ΜΜΕ και τα τσιράκια των κρατιστών ώς η έσχατη λύση και ως ένας νέος οικονομικός Ερυθρός Σταυρός…
Τωρα πια που και ο τελευταίος καθηλωμένος στο σαλόνι του άνθρωπος βλέποντας τους δημοκράτες να βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στην φόρα καταλαβαίνει πόσο μαλάκας πιάστηκε επί δεκαετίες ψηφίζοντας τα κρατικά περιττώματα, τώρα εμείς οι αναρχικοί πρέπει ξανά να μπούμε στις κεφαλές των αγώνων, σε εργοστάσια και εταιρίες, δρώντας αλληλέγγυα και προπαγανδίζοντας τις ιδέες μας ξεβρακώνοντας τον ήδη μισοξεγυμνωμένο “σοσιαλισμό” τους, μαχόμενοι σε δρόμους και πεζοδρόμια….
‘Ολοι ξέρουμε πως κάποιοι πλούτισαν στις πλάτες μας και το φωνάζαμε χρόνια.

ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ
ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Τώρα που η οργή ξεχύνεται στην κοινωνία και ήδη το πρώτο μέρος του συνθήματος μας είναι πλήρως αποδεκτό απο την κοινωνία στο χέρι μας είναι να τους αποτελειώσουμε κάνοντας πράξη και το δεύτερο μισό..
Την Πέμπτη πρέπει να μας νοιώσουν οι κρατικοσοσιαλιστοδημοκρατοδολοφονοι όπως δεν μας έχουν νοιώσει ποτέ..

Η οργή μας είναι ήδη αρκετή και φτάνει για να τους κάνει τα γόνατα να τρέμουνε…
Ολοι στους δρόμους !
Να θάψουμε τα αφεντικά κάτω απο τις στάχτες της οργής μας.

Απο το Τορόντο ως την Αθήνα και απο το Σηατλ ως την Γένοβα….


Πουθενά οι εξουσιαστές δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς χωρίς την προστασία απο τις ορδές των μπάτσων. Στο Τορόντο στην σύνοδο G-20 χιλιάδες διαδηλωτών αντιτάχθηκαν τόσο στους εξουσιαστές του πλανήτη και αρχηγούς των πλουσιοτέρων χωρών, όσο και στην αστυνομοκρατία που εδώ και μέρες είχε μετατρέψει την πόλη σε φρούριο ώστε τα εξουσιαστικά μαντρόσκυλα να φωτογραφίζονται ανέμελα χαμογελαστοί την ώρα που αποφασίζουν τα μέτρα λιτότητας για τους πολίτες όλου του κόσμου και την θανατική καταδίκη της Αφρικανικής Ηπείρου.
Οι αναρχικοί και αντιεξουσιαστές όπως στο Σηατλ , την Γένοβα, την Πράγα και την Θεσσαλονίκη, όπως στο Ροστόκ και το Εδιμβούργο, έτσι και στο Τορόντο με μαζική παρουσία διαδήλωσαν ενάντια στην καπιταλιστική σαπίλα που δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω εκτός απο το κέρδος.

Το μαύρο μπλόκ αλλά και χιλιάδες διαδηλωτές μετέτρεψαν τους δρόμους του Τορόντο σε ένα απέρνατο πεδίο μάχης με μαζικές λεηλασίες πολυκαταστημάτων, εμπρησμούς περιπολικών και οδομαχίες με την Καναδεζικη αστυνομία, καταστροφές πολυτελών κρατικών και διπλωματικών οχημάτων και με επιθέσεις σε αλυσίδες καταστημάτων που δραστηριοποιούνται σε όλον τον κόσμο και λειτουργούν αποκλειστικά με τις αρχές της καπιταλιστικής κοινωνίας και της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.
Το Τορόντο έστειλε το μύνημα που πρέπει να σταλεί απο κάθε Ευρωπαϊκη Πρωτεύουσα ειδικά το επερχόμενο διάστημα όπου οι πόλεις θα πολιορκούνται απο τις εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτών – απεργών.



Να τσακίσουμε τα γυάλινα και ραγισμένα πια πόδια του καπιταλισμού.
Να τους δώσουμε εμείς την χαριστική βολή πριν μας την δώσουν αυτοί.
Καμιά κοινωνική συναίνεση στις φιλοδοξίες και τις υποσχέσεις των καπιταλιστών.

‘Hρθε η ώρα για όλους να επιλέξουνε στρατόπεδο…



Η γενικευμένη επίθεση των κατασταλτικών μηχανισμών απέναντι σε οτιδήποτε ορθώνεται εχθρικά απέναντι στην υπόσταση και την σαπίλα του κράτους, ιδιαίτερα μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη όπου χιλιάδες νέοι και νέες, εργάτες και εργάτριες, μετανάστες και μετανάστριες, μαθητές και μαθήτριες έκαναν τους σάπιους φρουρούς της νομιμότητας και της υποταγής εξευτελίζονταν καθημερινά και με κάθε τρόπο στους δρόμους, καλά κρατεί…
Ο αναρχικός χώρος μπαίνει για τα καλά στο μάτι των εξουσιαστών και των φερεφόνων τους που καθημερινά εδώ και μήνες στοχοποιούν άτομα, συλλογικότητες και οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με αυτόν βάζωντας ταυτόχρονα πλάτη στις χουντικές τακτικές Χρυσοχοϊδη με ότι αυτές συνεπάγονται.
Δεκάδες σύντροφοι μας, φίλοι μας, άνθρωποι που παλέψαμε πλάι πλάι στους δρόμους, στοιβάζονται στα κρατικά μπουντρούμια με ανύπαρκτα έως ευφάνταστα στοιχεία κατηγορίας, μετά απο την ανάλογη προετοιμασία πλύσης εγκεφάλων και παραπληροφόρησης απο τα ΜΜΕ, άλλοι αναγκάζονται να πληρώσουν εξοντωτικά χρηματικά ποσά για να αφεθούν προσωρινά ελέυθεροι και άλλοι μεταφέρονται απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο χτυπημένοι πισώπλατα απο μπάτσους στερούμενοι ακόμα και το ελάχιστο δικαίωμα τους, καθώς μπάτσοι τους σημαδεύουν με τα δημοκρατικά αυτόματα ακόμα και κατά την διάρκεια μεταφοράς τους με οχήματα του ΕΚΑΒ. ‘Αλλοι με αποτυπώματα τους σε κινητά “στοιχεία”, σέρνονται στις αίθουσες απονομής δημοκρατίας παρουσιαζόμενοι απο τον κρατικό συρφετό ώς οι εσωτερικοί εχθροί, κοινοί εγκληματίες, τρελλοί που εκστασιάζονται με τις δολοφονίες…
Ο πόλεμος πια απο την πλευρά του κράτους γίνεται με κάθε μέσο επιστρατεύοντας και τον τελευταίο εξουσιαστικό κρίκο….Λογαριάζουν όμως χωρίς το βασικότερο ιδανικό μας..Την αλληλεγγύη ..Πόσο μάλλον όταν αυτοί που δέχονται τον καθημερινό και βρώμικο κρατικό και παρακρατικό πόλεμο είναι σύντροφοι μας.Σαν αναρχικοί-ες, αντιεξουσιαστές και αντιεξουσιάστριες θα σταθούμε όχι απλά αλληλέγγυοι στους συντρόφους μας αλλά θα στρεφόμαστε εχθρικά όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το καλοστημένο παιχνιδάκι εκδίκησης του Δεκέμβρη απο τους μηχανισμούς καταστολής…
Mε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης έξω απο νοσοκομεία που με σύμφωνη γνώμη των γιατρών μετατρέπονται σε Γκουαντάναμο, με διαδηλώσεις έξω απο τις φυλακές της δημοκρατίας, με παρεμβάσεις όπου και όποτε χρειαστεί, όπως αυτή στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.Κανείς πιά από όσους καθημερινά συντάσσονται με τοους κρατικούς μηχανισμούς δεν θα πρέπει να απορρίπτει το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής συνάντησης μας..Όπως και όλοι όσοι έζησαν τα γεγονότα του περυσινού Δεκέμβρη ( και όχι μόνο ) και έδωσαν μάχη ενάντια στην κρατική σαπίλα, τώρα που το κράτος εκδικείται όλο αυτό που ονομάστηκε εξέγερση και όσους συνέβαλλαν η αγωνίστηκαν για αυτήν, πρέπει να συνταχθούν απέναντι στα (παρα)κρατικά κοπρόσκυλα.
Την Παρασκευή το απόγευμα στα Προπύλαια Αθηνών καλείται μια ακόμα συγκέντρωση αλληλεγγύης απέναντι στους φυλακισμένους μας συντρόφους και το Σάββατο καλείται πορεία αλληλεγγύης στις φυλακές Κορυδαλλού, εκεί όπου τα υπόγεια κολαστήρια καλά κρατούν…
Για τους συντρόφους μας και για όλους όσους μάχονται για την ελευθερία και την αναρχία.


Η αλληλεγγύη μας θα περάσει απο πάνω τους..
Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απο όλα τα κελιά (Α)

Aλληλεγγύη στον Σίμο Σεισίδη

Ο σύντροφος Σίμος Σεϊσίδης ( ένας απο τους πρώτους συντρόφους που μπήκε στην λίστα των “επικυρηγμένων” του σερίφη Χρυσοχουντίδη ) τραυματίζεται απο σφαίρες μπάτσου μετά από εξόρμηση των δυνάμεων καταστολής σε ολόκληρη την Αθήνα με “αφορμή” μια ληστεία σε πολυκατάστημα, μια ληστεία που τα Μ.Μ.Ε και τα παπαγαλάκια τους φρόντισαν να του χρεώσουν πριν καλά καλά αναγνωριστεί ποιος είναι και ουδέποτε κατηγορήθηκε ούτε καν απο τους μπάτσους για αυτήν…
Απο εκείνη την στιγμή αρχίζει να στήνεται ένα ακόμα θέατρο του παραλόγου, με μεταφορά του Σίμου στο Κ.Α.Τ όπου καταστρατηγείται απόλυτα και το τελευταίο δικαίωμα του, με ένοπλους φρουρούς να τον σημαδεύουν με τα “αντιτρομοκρατικά” τους όπλα ακόμα και τις στιγμές που μεταφέρεται με φορείο αιμόφυρτος, με δεκάδες μπάτσους με καλυμμένα πρόσωπα να γεμίζουν ασφυκτικά το νοσοκομείο παρεμποδίζοντας εκτός φυσικά απο γιατρούς και προσωπικό ακόμα και επισκέπτες άλλων ασθενών, κλούβες των ΜΑΤ να περικυκλώνουν το κτίριο και ορδές ασφαλητών να περιφέρονται σε διαδρόμους και σε ιατρικά γραφεία, μετατρέποντας το Κ.Α.Τ σε παράρτημα της αντιτρομοκρατικής..
Οι νοσηλευτές και οι γιατροί, έστω και πολύ καθυστερημένα αναγκάζονται με όσα γίνονται στο Κ.Α.Τ να προβούν σε
ανακοίνωση μετά απο μέρες για την απόλυτη καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του Σίμου Σεϊσίδη, αναφέροντας ανοιχτά αυτό που όλοι ξέραμε απο την πρώτη στιγμή ότι θα συνέβαινε..Ειδικούς φρουρούς και υποχείρια της αντιτρομοκρατικής να φωτογραφίζουν τον Σίμο με τα κινητά τους τηλέφωνα ακόμα και την ώρα όπου οι νοσηλευτές προσπαθούν να προσφέρουν ότι μπορούν ή είναι διατεθιμένοι να προσφέρουν ( τα απολύτως βασικά δηλαδή ), μεταφορές κινηματογραφικές με μπάτσους να μπαίνουν ακόμα και στο ασθενοφόρο της μεταφοράς προς στον Ευαγγελισμό μιας και μετά τον ακρωτηριασμό του ενός άκρου του ο Σίμος μεταφέρεται στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού ( ενός νοσοκομείου “πεπειραμένου” σε τέτοιες ….καταστάσεις και με “ένδοξο παρελθόν” την υπόθεση του Σαββα Ξηρού και τα όσα έλαβαν χώρα εκεί μετά την σύλληψη του.
Ο Σίμος μετά την πρώτη επίσκεψη αλληλεγγύης στο προαύλιο του Κ.Α.Τ απο φίλους και συντρόφους που πιάνουν στον ύπνο το αστυνομοκρατούμενο νοσοκομείο, δέχεται χτες την 2η επίσκεψη μας έστω και απο τον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, με πάνοπλες ορδές μπάτσων παρατεταγμένες απέναντι μας, νομίζοντας πως έτσι ή με τους ψευτοτσαμπουκάδες τους θα σταματήσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του Σίμου…

Σας γελάσανε…..
Θα είμαστε εκεί όποτε το αποφασίσουμε εμείς, κάθε φορά και περισσότεροι….
Δεν θα αφήσουμε τον Σίμο όμηρο στα χέρια σας….

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες

Αυριο το πρωί καλείται συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια της πρωην Σχολής Ευελπίδων στις 9 το πρωί, όπου θα μεταφερθούν οι συλληφθέντες για να απολογηθούν στον εισαγγελέα.
Είναι προφανές ότι το κράτος με πλήρως ενορχηστρωμένες επιθέσεις και προγκρόμ συλλήψεων που βασίζονται σε “αδιάσειστα” για αυτούς στοιχεία, με μηδαμινά στοιχεία στην πραγματικότητα, αφού ο καθένας που ασχολείται με τα πολιτικά κινήματα θα μπορούσε να έχει στην κατοχή του βιβλια και υλικό έντυπο οργανώσεων, στοχοποιεί ουσιαστικά τον αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χωρό, θέλοντας ταυτόχρονα να αποπροσανατολίσει τις λαικές μάζες απο τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς του εχθρούς που δεν είναι άλλοι απο τους εξουσιαστές και τα ανδρείκελα τους
.

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
(A)
Αναρχικοί-ες, αλληλέγγυοι-ες

‘Οταν η λάσπη κράτους και παρακρατικών πέφτει για να αποτελειώσει την δουλειά μιας "ορφανής" βόμβας…..

Τις τελευταίες μέρες με αφορμή το τραγικό περιστατικό της έκρηξης “ακόμα μίας ορφανής” βόμβας στο κέντρο της Αθήνας, και τον άδικο χαμό ενός 15 χρονου μετανάστη-πρόσφυγα και τον σοβαρό τραυματισμό της αδερφής του, βγήκαν στην παγανιά, κράτος, παρακρατικά σκουλίκια, δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια, Bloggers με πολυσέλιδα ποινικά μητρώα, ρουφιάνοι που αποζητούν λίγη κρατική εύνοια καθώς και ο φασιστικός οχετός που με “ανώνυμα σχόλια” δεν σταματά στιγμή να ρίχνει λάσπη αδιαφορώντας στην πραγματικότητα για την ζωή του πρόσφυγα, αλλά επιζητώντας την ενοχή ομάδων που τους χαλάνε την δουλειά και δεν τους κάθονται στο μάτι…

Είδαμε λοιπόν ξαφνικά πλήθος Ελληναράδων να συγκλονίζεται απο τον θάνατο ενός προσφυγόπουλου. Από το οικογενειακό δράμα που ζεί η οικογένεια του ψάχνοντας στους κάδους να βρούν φαγητό. Οι ίδιοι Ελληναράδες που μέχρι πρότινος αποκαλούσαν και αποκαλούν ακόμα ( τίποτα δεν άλλαξε), κιτρινιάρηδες, βρωμιάρηδες και ζητούσαν επιμόνως την φυγή τους απο την Ελλάδα, τους ίδιους πρόσφυγες που σήμερα όλοι συλληπούνται, οι ίδιοι σήμερα ασελγούν πατώντας πάνω στον άδικο χαμό ενός παιδιού με σκοπό τα πολιτικά και όχι μόνο ωφέλη.

Απο την πρώτη στιγμή το σκηνικό ήταν γνώριμο πως θα εξελιχθεί. Ο συρφετός των bloggers, των φασιστόπληκτων μυαλών του διαδυκτίου και τα τσιράκια της αστυνομίας άρχισαν να ρίχνουν λάσπη βγάζοντας ενόχους πριν καλά καλά γίνει η 1η ζωντανή σύνδεση με το σημείο της έκρηξης. Δεν άργησαν να ακολουθήσουν τα σαίνια της ΓΑΔΑ, που ενώ έβλεπαν εμφανής διαφορές σε πολλά απο τα ευρήματα τους και ο τρόπος δράσης ήταν διαφορετικός, προσπαθούσαν να συγκαλύψουν τα ασυγκάληπτα και δεν σταμάτησαν να πιπιλίζουν το μυαλό των όσων πίστευαν τις φαμφαρολογίες τους για την βέβαιη ενοχή της Σ.Π.τ.Φ.

Είδαμε bloggers που αυτοδιαφημίζουν την ενημέρωση και την αξιοπρέπεια τους να “πεθαίνουν” τον πατέρα του 15 χρονου νεκρού, προκειμένου να τραγικοποιήσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση προς τέρψην της αναγνωσιμότητας. Φυσικά ούτε όταν εμφανίστηκε ο κακόμοιρος πατέρας δεν μπήκαν στον κόπο να αφαιρέσουν τις ψευτοαναρτήσεις τους.
Είδαμε άλλος bloggers να γράφουν ότι νεκρός ήταν ο τρομοκράτης και αυτό να διαδίδεται στα μέσα ενημέρωσης τις πρώτες ώρες της έκρηξης..Φυσικά η αντικειμενικότητα και η αξιοπιστία τους συμπληρωνόταν απο σχόλια απείρου κάλλους απο εξοργισμένους αναγνώστες που ξαφνικά απο τις συγκεντρώσεις του Αγ.Παντελεήμονα μεταφορφώθηκαν νοητά μέσω του διαδυκτίου σε υποστηρικτές των προσφύγων!

Είδαμε τον Μ. Χρυσοχοϊδη να μιλά στους λιμενικούς με τόση συμπόνοια για την ανθρώπινη ζωή των μεταναστών, ξεχνώντας προφανώς τα εκατοντάδες περιστατικά βίας και αναίτιων ξυλοδαρμών απο το συγκεκριμένο σώμα σε βάρος μεταναστών ( βλ. Ηγουμενίτσα, Πατρα,Φαρμακονήσι και πόσα ακόμα) και όλο αυτό το πανηγυράκι μετά τον ρατσιστικό οχετό των πρησμένων απο τις ενέσεις και με μυαλό γεμάτο απορρίματα βατραχανθρώπων του σώματος στο οποίο απευθυνόταν.

Είδαμε τα ΜΜΕ να κρύβουν επιμελώς ότι οι μόνες ορφανές εκρήξεις ήταν οι 2 επιθέσεις σε αντιεξουσιαστικά στέκια στην Θεσσαλονίκη, να αναγκάζονται μετά απο μέρες να ψιθυρίζουν την διαφορά στον τρόπο δράσης (είτε με προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, είτε με διαφορές στην συνδεσμολογία και στην τοποθέτσηση 2 ρολογιών και στην προσφορά αρκετού χρόνου ώστε να εκκενωθούν οι περιοχές στις οποίες υπάρχει μηχανισμός) της οργάνωσης που απλόχερα ήθελαν να φορτώσουν μια τυφλή βομβιστική επίθεση που απέφερε ανθρώπινα θύματα, παρόλο που η ίδια ανακοίνωσε ότι καμία σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο συμβάν και παραθέτοντας μια σειρά επιχειρημάτων που φυσικά κανείς απο τον παρα-κρατικο συρφετό, δεν είναι σε θέση να απαντήσει, γιατί απλά τους αφήνει άφωνους, όπως και η ανακοίνωση για το χτυπημα στα γραφεία των μαχαιροβγαλτών της Χρυσης Αυγής, όπου οι λερωμένες καράφλες των νεοφασιστών δεν μπόρεσαν να δώσουν μια ειλικρινη απάντηση στις κατηγορίες που απευθύνονταν στα στελέχη τους.
Τους ακούσαμε σαν να είμαστε απο άλλο πλανήτη να μη σκέφτονται καν το ενδεχόμενο χτυπήματος απο την ακροδεξιά, παρόλο που ηγετικά στελέχη της έχουν καταδικαστεί για τυφλά χτυπήματα και ορφανές βόμβες παλαιότερα και παρόλο που ίδια συνδεσμολογία και τρόπος δράσης υπήρχε και στα χτυπήματα στα αντιεξουσιαστικά στέκια.

Ο πρωτοφανής ανθρωπισμός αυτόν που μέχρι πρότινος καταδίκαζαν οτιδήποτε διαφορετικό εκτός του Ελληνικού και χρώματος εκτός του αρείου, ομολογουμένως μας άφησε άφωνους.
Η “Ελλάδα δεν είναι Ιταλία” (κάτι που πολύ θα ήθελε να γίνει ) δήλωνε ο γνωστός τηλεστάρ βιβλιοπώλης-πολιτικάντης για να μπαίνουν βόμβες όπως στην Piazza Fontana της Ιταλίας με σκοπό να χτυπιούνται κινήματα απο το παρακράτος, όταν το κράτος τα τρέμει.

Μέχρι την χθεσινή μέρα που στάλθηκε σε portal ηλεκτρονική πριοκύρηξη απο νεοφασιστική ομάδα δεν έκανε λόγο κανείς για πιθανό ακροδεξιό χτυπημα. Φυσικά ο ρατσιστικός οχετός και το απάνθρωπο ύφος της προκύρηξης δείχνει ποιοι πραγματικά είναι οι νεοφασίστες και οι προγόνοι τους.

Κάποιοι νόμισαν λάθος αν νομίζουν ότι με ένα τυφλό χτύπημα που άρχισε η μπόχα του κράτους να ξεβάφει, θα σπηλώσουν έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο, ενεργό και πάντα στεκόμενο απέναντι στην εξουσιά απο όπου αυτή προέρχεται.
Γιατί ο χώρος αυτός την ανθρώπινη ζωή την σέβεται και μάχεται για την ελευθερία, οι τακτικές αυτές ανήκουν σε άλλους χώρους και κανένας δεν θα του κολλήσει την στάμπα του τυφλού δολοφόνου.

Καλό ταξίδι μικρέ να έχεις…Ας λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που σκυλεύουνε την μνήμη σου, όλοι αυτοί που σε έφεραν σε αυτήν την άθλια κατάσταση σε αυτήν την άθλια πόλη, όλοι όσοι επηρέασαν την ζωή σου τόσα χρόνια στα μέρη σου και εκεί που ταξίδεψες για να φτάσεις εδώ και αυτοί οι στιγνοί που για τα δικά τους οφέλη δεν δίστασαν να σου αφαιρέσουν την ζωή….

10.03.2010

Καθώς πάει ο χρόνος για τον ήλιο πάλι
Μέσ’ την ερήμωση πώς αναπαύονται
Μοιάζοντας των ανέμων θ’ αναγγείλω μια νέα ελπίδα
Χαρίζω στην πόλη το πολύτιμο βλέμμα μου”

Ο Λάμπρος είναι αυτός με τον οποίο υπερασπιστήκαμε το ίδιο οδόφραγμα…
Είναι το φιλικό χτύπημα στην πλάτη όταν το χρειαζόσουνα…
Είναι η θολή απο τους καπνούς μα πάντα παρούσα φιγούρα μέσα στις φωτιές της σύγκρουσης….
Είναι ο διπλανός σου σε μια συνέλευση..σε μια εκδήλωση..
Είναι ένας απο τους κρίκους των αλυσιδών περιφρούρησης στις πορείες μας…
Είναι οι κρυφές διαδρομές-διαφυγές που χαράζουμε στην πόλη…


Για τον Λάμπρο που πυροβολήθηκε πισώπλατα στις 10 Μαρτίου

απο τους προστάτες της Δημοκρατίας…

Καλή αντάμωση σύντροφε…

‘Ηρθε η ώρα για την δική μας συναίνεση….

Οι 4 μήνες σοσιαλ-η-στών ήταν αρκετοί ώστε να απογυμνωθούν και τα τελευταία όνειρα των νοικοκυραίων ψηφοφόρων για μια καλύτερη ζωή έτσι όπως αυτοί την ονειρεύονται, και να αποδείξουν σε όλους τους υπόλοιπους που δεν τρώνε σοσιαλιστικα και πατριωτικά κουτόχορτα ότι τίποτα απολύτως δεν έχε αλλάξει και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει όσο οι εξουσιαστές βρίσκονται πάνω απο τα κεφάλια μας και όσο οι μάζες ανέχονται αφεντάδες πάνω στο σβέρκο τους να ρουφάνε με καλαμάκια το αίμα τους και τους αγώνες τους, εφόσον δεν πέσουν θύματα κάποιας εργατικής δολοφονίας.
Σήμερα οι μάσκα του σοσιαληστικού κόμματος έπεσε μπρος στα μάτια και του τελευταίου σε νοημοσύνη νοικουραίου, σπάζοντας και τις παροπίδες του τελευταίου ψηφοφόρου τους. Τα πρωτόγνορα μέτρα περικοπής μισθών και επιδομάτων, παγώματος συντάξεων και αυξήσεων στην φορολογία φαντάζουν στα μάτια των νοικοκυρέων ιδανικά για να τους οδηγήσουν στην αυτοκτονία μιας και ακόμα υπήρχαν κάποιοι απο δαύτους που ονειρευόντουσαν ζωή με ανέσεις και μεγαλοπρεπείς παροχές…
Λογάριαζαν όμως χωρίς το κράτος που με ένα συντονισμένο σχέδιο βάζει άμεσα όλες τις κοινωνικές ομάδες πρό των ευθυνών τους αλλά και στο στόχαστρο των κρατικών ληστρικών επιδρομών πάνω τους. Φυσικά και κανείς δεν περιμένει ότι τα μέτρα δεν θα επεκταθούν και σε άλλους εργασιακούς τομείς, αν κάποιος το πιστεύει αυτό σύντομα θα κρεμαστεί απο την κεραία της τηλεόρασης του.
‘Οπως και κανείς δεν εμπιστεύεται τους εργατοπατέρες που μοιράζαν λευκές επιταγές στις κυβερνήσεις βάζοντας πλάτη στην ουσία προστατεύοντας τες απο μαζικές απεργίες που ίσως έφερναν κοινωνκές αναταραχές. Τώρα όλοι αυτοί φαίνονται μπροστάρηδες γιατί πολύ απλά δεν μπορούν κάτω απο την λαϊκή πίεση να κάνουν αλλιώς.
Οι στημένες δημοσκοπήσεις για την λαϊκη συναίνεση στα μέτρα των εξουσιαστών και οι δηλώσεις των εξουσιαστών για πρόθυμους να προσφέρουν πατριώτες θα καταρρεύσουν μέσα απο απεργίες άγριες και την επιθετική στάση που θα κρατήσουνε όλοι οι εργαζόμενοι και όχι μόνο μιας και οι εξαγγελίες αγγίζουν όλα τα κοινωνκά στρώματα.
Σαν αναρχικοί και αντιεξουσιαστές πρέπει και είναι υποχρέωση μας να πρωτοστατήσουμε συμμετέχοντας ενεργά και προπαγανδίζοντας τις ιδέες μας στις απεγνωσμένες πιά μάζες, σε διαδηλώσεις δείχνοντας την δική μας …συναίνεση στα μέτρα των εξουσιαστών και στους χώρους εργασίας μας όπου καθημερινά βιώνουμε το προσωπείο του κρατισμού να μας σφίγγει τον λαιμό.
Αυτή την φορά όμως η λαιμητόμος θα έχει άλλα κεφάλια στην υποδοχή της και για να κοπεί το σχοινί, όσοι αντιπαλευόμαστε σε κάθε μορφή εξουσιάς και καταπίεσης πρέπει πρώτοι να υποκινήσουμε την επιθετική τακτική και τον μηδενικό συμβιβασμό με τους εξουσιαστές.

ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ – ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ !!!!

Στο άσυλο μπάτσοι και φασίστες δεν χωράνε !

Τα φασιστοειδή ανθρωπόμορφα απομεινάρια του Γ’ Ράιχ και της χούντας πάντα ενωμένα και σε συνεργασία με την…προοδευτική εκκλησία καλούνε σε μια ρατσιστικη συγκέντρωση στα Προπύλαια Αθηνών, μια συγκέντρωση που θα αποδοκίμαζε και ο ίδιος τους ο θεός.

Ο χώρος μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε αφού εξουσιαστές, μπάτσοι και το μακρύ τους χέρι οι παρακρατικοί δεν χάνουν ευκαιρία να μιλούν για την κατάλυση του ασύλου. ‘Ενα άσυλο που δημιουργήθηκε μετά την “δημιουργική τους επταετία” για να κρατήσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μακριά απο τις φασιστικές συμμορίες, είτε ένστολες είτε με πολιτκό ένδυμα.
Αυτοί οι ίδιοι λοιπόν καλούνε σε συγκέντρωση σε χώρο ιδρύματος με σκοπό τη διάχυση ρατσιστικού μίσους απέναντι σε μετανάστες και αλλόθρησκους του Χριστιανισμού ( όπως αυτοί τον φαντάζονται ) και με την ελπίδα της δημιουργίας εντυπώσεων καθώς ξέρανε ότι μια τέτοια συγκέντρωση δεν θα έμενε αναπάντητη τόσο απο όσους μάχονται καθημερινά τους νεοφασίστες του ΛΑΟΣ και των Χρυσών Αυγών, όσο και απο αυτούς που ξέρουνε καλά και έχουνε νοιώσει στο πετσί τους τι σημαίνει πανεπιστημιακό άσυλο.
Αυτοί που οι πρόγονοι τους συνεργάστηκαν με την Γερμανική μπότα των S.S κάνοντας την Αθήνα μια απο τις ευρωπαϊκες πρωτεύουσες με τα περισσότερα θύματα του Β’ Πγκοσμίου Πολέμου, αυτοί που εξόρισαν φυλάκισαν και σκότωσαν κόσμο επι της δικής τους επταετίας, αυτοί που στρέφονται στην αγκαλιά της νεοφασιστικης Ρωσίας κλείνοντας τα μάτια στα παγκόσμια εγκλήματα της, έρχονται τώρα ώς απεσταλμένοι του Θεου σε μια καλά σχεδιασμένη κίνηση να σκορπίσουν το μίσος τους απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό.


Αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται ως πατριώτες και χαιρετούν ναζιστικά, αυτοί που επιτίθονται και τραυματίζουν γυναίκες και μεγάλους ανθρώπους σε εκδηλώσεις πολιτιστικων συλλόγων όπως έγινε πριν 2 βδομάδες στην Πανόρμου, θέλουν λοιπόν τώρα να παρεισφρύσουν και στο άσυλο.

Εκεί θα είμαστε. Ελάτε !

‘Αμεση απελευθέρωση των αναρχικών και αντιρρησιών συνείδησης στην Τουρκία.

Όπως σε όλα τα μιλιταριστικά κράτη έτσι και στο στρατιωτικοποιημένο καθεστώς της Τουρκίας οι αναρχικοί και οι αντιρρησίες συνήδεισης μπαίνουν καθημερινά στο μάτι των μιλιταριστών και των εθνικόφρονων απόβλητων που ηγούνται και στελεχώνουν τις ένοπλες δυνάμεις του κάθε κράτους.

Στις 6 Ιανουαρίου στην ‘Αγκυρα σύντροφοι, άνθρωποι που μάχονται τα στρατιωτικά καθεστώτα, αντιμιλιταριστές και αντιρρησίες συνήδεισης προσπαθούν να πράξουν αλληλέγγυα στον Τούρκο αντιρρησία συνήδεισης Enver Aydemir απλώνοντας πανό ζητώντας την απελευθέρωση του και να διαβαστεί κείμενο στήριξης και αλληλεγγύης.
Οι μπάτσοι επιτίθονται αμέσως και συλλαμβάνουν 23 διαδηλωτές. Οι 3 από τους συλληφθέντες ελευθερώνονται την επομένη μαζί με τους 19 απο αυτούς να αφήνονται προσωρινά ελέυθεροι με απαγγελία τραγελαφικών κατηγοριών ενώ ο αναρχικός Volkan προφυλακίζεται φερόμενος ώς υποκινητής στα λευκά κελιά ενώ ο Enver κρατείται ως λιποτάκτης σε στρατιωτικές φυλακές της Istabul.

Στις 15 Φλεβάρη ο Volkan θα δικαστεί και αντιμετωπίζει ποινές κάθειρξης έως και 10 χρόνων όπως επίσης και οι υπόλοιποι 19 που αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Η αλληλεγγύη μας στους συντρόφους μας στην Τουρκία είναι δεδομένη και για αυτό καλείται συνέλευση στο Πολυτεχνείο την ερχόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 19.00 για να καθοριστούν οι κινήσεις αλληλεγγύης.

‘Αμεση απελευθέρωση του αναρχικού Volkan και στον αντιρρησία συνείδησης Enver. Καμία δίωξη στους 19 συντρόφους που δικάζονται με βάση τον νόμο πέρι αποξένωσης του λαού από το στρατιωτικό καθήκον και περί επαίνου του εγκλήματος και του εγκληματία.


ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Καμιά Ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη……

‘Ενα χρόνο και μερικές εβδομάδες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια από τον μπάτσο Κορκονέα και στον συνεργό του μπάτσο Σαραλιώτη, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται πουθενά επιμελώς απο τα Μ.Μ.Ε, ξεκινά η δίκη της υπόθεσης στα Δικαστήρια της ‘Αμφισσας.
Σε μια επιμελώς διαλεγμένη πόλη, όπου οι κάτοικοι της ( όπως όλων των μικρών πόλεων ) πολύ εύκολα επηρεάζονται απο τα Μ.Μ.Ε και τους τοπικούς χαφιέδες που μήνες τώρα έχουν αρχίσει να σπέρνουν πανικό στην τοπική κοινωνία για επικείμενες καταστροφές περιουσιών, σε μια πόλη που η τοπογραφία της εύκολα μπορεί να την κάνει οχυρό καταστολής απέναντι σε όσους θελήσουν να παρευρεθούν εκεί και φυσικά απέχει αρκετά τόσο απο την Αθήνα όσο και απο την Θεσσαλονίκη, η δικαιοσύνη αποφάσισε να λάμψει εκεί, μιας και παρέχει όλα τα ευνοϊκα για το κράτος και τους εντεταλμένους υπαλλήλους του στοιχεία.
Ο φονιάς και ο συνεργός του θα καθήσουν στο ειδώλιο με συμπαραστάτη τους το γνωστό αληταριό των δικαστικών αιθουσών, οι ένορκοι μεταξύ των οποίων και κάποιοι με αμφίβολο παρελθόν, οι γνωστοί χαφιέδες των Μ.Μ.Ε με τις ρουφιανοκάμερες να κάνουν κοντινά πλάνα στην μητέρα του αδικοχαμένου μικρού στο βωμό της τηλεθέασης, και με την στρατιά των κάθε λογής ένστολων και μή, χαφιέδων του κράτους να κατακλύζουνε την πόλη, το σκηνικό που στήνεται και θα ξεδιπλωθεί στην ‘Αμφισσα, είναι ήδη γνωστό. Τα έχουμε ξαναδεί και δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό.
Δεν πιστεύουμε και δεν περιμένουμε υπάλληλος του κράτους να δικάσει υπάλληλο του κράτους. Γιατί όπως έχει γραφτεί και σε προκυρήξεις και σε κείμενα πολύ σωστά, ο ένοχος είναι το ίδιο το κράτος. ‘Οπως και στην δίκη Καλτεζά αλλά και τόσων άλλων δολοφονημένων απο το κράτος ανθρώπων, το εφετείο είναι πάντα πρόθυμο να κατεβάσει την οπιαδήποτε ποινή στα δολοφονικά γουρούνια έτσι ώστε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας σε μερικά χρόνια , όπως ήδη κάνει ο δολοφόνος του Καλτεζά και τόσοι ακόμα.
Ο Κορκονέας και ο Σαραλιώτης δεν είναι τίποτα διαφορετικό απο τα ανθρωπόμορφα γουρούνια της ΕΛ.ΑΣ που βλέπουμε καθημερινά να χτυπάνε στο ψαχνό είτε με γκλόμπ είτε με σφαίρες, με τους ανθρωποφύλακες στα σωφρονιστικά κολαστήρια που βασανίζουν και σκοτώνουν στο όνομα της “αυτοκτονίας” και στα απόβλητα της Ομαδας Δ που ισοπεδώνουν και περνούν πάνω απο ανθρώπους με τις μηχανές τους.
Απλά η μόνη διαφορά των 2 με τους προαναφερόμενους δολοφόνους είναι η τύχη, γιατί απο τύχη δεν θρηνούμε θύματα της αστυνομικής βαρβαρότητας ( βλ. τραυματισμό Κουτσουμπού απο ανδρίκελο της ομάδας Δ, τραυματισμένους διαδηλωτές που σωριάζονται στην άσφαλτο μετά απο δολοφονικά χτυπήματα με γκλόμπ και άτυχους μετανάστες που σέρνονται στα Αστυνομικά τμήματα μέσα στα αίματα, αν καταφέρουν και βγούν ζωντανοί ).
Εν δυνάμη δολοφόνοι υπάρχουνε πατού δίπλα μας, στον δρόμο, στις γειτονιές μας…Πρόθυμοι για μια χούφτα ευρώ να εξυπηρετήσουν τον δημοκρατικό αφέντη τους που ονομάζεται κράτος. Για αυτά τα περιττώματα δεν χρειάζεται καμία λύπηση, κανένας οίκτος.
Η δολοφονία του 15 χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έκανε την οργή να ξεχειλίσει βγάζοντας στον δρόμο χιλιάδες ανθρώπους, άντρες γυναίκες και παιδιά, ντόπιους και μετανάστες, νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία. Η σειρά των κινητοποιήσεων που ακολούθησε, πρωτόγνωρη για τα Ελλαδικά δεδομένα, δεν μπορούσε να ελεγχθεί απο κανέναν και ούτε στο ελάχιστο.

Για τον Αλέξανδρο……αυτόν τον μικρό που βρήκε η σφαίρα του μπάτσου, για τον μικρό που κύλησε το δάκρυ μας πίσω απο τα μαντήλια και τις κουκούλες μας την ώρα που άλλοι σπήλωναν την μνήμη του με απευθείας συνδέσεις με νεκροταφεία…ας γίνει κάθε δάκρυ μας οργή που θα τους θάψει.

Tσακίστε τα παρακρατικά τσουτσέκια σε κάθε γειτονιά.

Στις 23 Δεκέμβρη παρακρατικά-φασιστοειδή σκουλίκια παραβιάζοντας το παράθυρο του πίσω μέρους του κτιρίου του κατηλλειμένου εδάφους του Αγρού ( φυσικά άδειου εκείνη την στιγμή ) ρίχνοντας εύφλεκτο υλικό καταστρέφουν μέρη του κτιρίου καθώς και το σπορείο, όπου υπήρχαν μικρά φυτά στο στάδιο πριν την μεταφύτευση στο χωράφι. Καθόλου τυχαίο ότι και το πρώτο σπορείο είχε καταστραφεί αλλά αυτό απο τις μπουλντόζες του Δήμου….


Σε ένα απο τα πολλά εγκαταλελειμμένα και εμπορευματοποιημένα τοπία της πόλης, ο χώρος του Αγρού ορθώνεται μέσα απο συλλογικές διαδικασίες που περιέχουν απο συνελέυσεις έως και καλλιέργεια του εδάφους, ορθώνεται μπροστά στις μπουλντόζες της ανάπτυξης και της εμπρευματοποίησης και σε όσους θέλουν την παύση με κάθε τρόπο της συλλογικής δράσης, είτε αυτή αφορά πάρκα και στέκια είτε καταλήψεις στέγης και ελεύθερους κοινωνικούς χώρους που μπαίνουν καθημερινά στο μάτι μπάτσων, δημάρχων, εισαγγελέων και φασιστοειδών. Αυτοί που αρνούνται να υποταχθούν στις ορέξεις όσων θέλουν να εξαλειφθεί η συλλογική και αντιεμπορευματική δράση και πλαισιώνουν καθημερινά όλο και περισσότεροι τα εγχειρήματα αυτά, δεν θα είναι εύκολη λεία σε κανενός τα δόντια.


Συγκέντρωση για την φασιστική-παρακρατική επίθεση στον Αγρό

Σάββατο 09/01, 11.00 Πλατεία Αγ. Αναργύρων

Πορεία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του Ρεσάλτο στο Κερατσίνι – Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για την καταβολή των χρηματικών εγγυήσεων.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ στις 05/12 στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12 , 12.00, ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 19/12, 21.00 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

06.12.08 – 06.12.09 Η δολοφονία ενός μικρού παιδιού δεν είναι επαίτειος!

Βγήκανε όλη την εβδομάδα οι ειρηνιστές δημοσιογράφοι, πουλημένα κομματόσκυλα, φοιτητοπατέρες με οράματα και μέλλον στα κομματικά γραφεία, ακροδεξιά κλαρίνα, εκπρόσωποι της αστυνομίας να ζητάνε ειρηνικές διαμαρτυρίες την ίδια στιγμή που συνάδελφοι τους ξυλοφόρτωναν και προσήγαγαν ότι κινούταν και δεν άρεσε στο μάτι τους, την ώρα που οι ίδιοι σπήλωναν και βρώμιζαν με την παρουσία τους και μόνο λίγα μέτρα απο το σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, και διάφοροι ψηφοθήρες που μιλάγανε για επαίτειο.
Επαίτειος μαλάκες έιναι για γάμους και άλλα τέτοια χριστιανικά ή και μή, έθιμα. Δεν είναι επαίτειος η συμπλήρωση ενός χρόνου απο τη δολοφονία ενός μικρού απο έναν βρωμόμπατσο που μέχρι και λογαριασμό ανοίξατε να τον στηρίξετε οικονομικά.
Χτες τα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ άρχισαν να εφαρμόζωνται νωρίς με τους μπάτσους να έχουν στήσει το γνωστό σκηνικό τρόμου απο το Κολωνάκι ως την Αχαρνών, με μπατσοελικόπτερα και χαμηλές πτήσεις, με γουρούνια να ξεφτιλίζουν ακόμα και μικρές κοπέλες ψαχουλεύοντας τις τσάντες τους. Μια μέρα που οι ίδιοι αν ειχανε τσίπα θα ηταν με σκυμμένο το κεφάλι. Και συνεχίστηκε με τις καταγγελίες ψευτοπρυτάνεων και αναμάσηση της είδησης απο τα ΜΜΕ και τους ακροδεξιους για εγκληματικά χτυπήματα και απόπειρες αθρωποκτονίας εναντίων πρυτάνεων.
Να τος λοιπόν ο ψευτοπρύτανης σας λίγο μετά την αποπειρα ανθρωποκτονίας !! Καμαρώστε τον αιμόφυρτο, με χτυπήματα στο κεφάλι που ίσως προκαλούσαν θάνατο, και αφού έχει πάθει και ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. Όλα αυτά τα έπαθε ο “κύριος” στην μέση της φωτογραφίας λίγο πριν τραβηχτεί η φωτογραφία !!!!!!!

Και ξαμόλυσε και τους ψευτοκαουμπόηδες το κράτος χτες να τρομοκρατήσουνε τραβώντας πιστόλια ως νέοι Κορκονέηδες. Να τρομάξετε ποιούς ρε κορόιδα ; ; Ποιούς ρε δολοφόνοι ;

Χτυπώντας μεσήλικες γυναίκες που διαδήλωναν και παρατωντας τες στο οδοστρωμα, χτυπώντας και εξευτελίζοντας ότι κινούταν οι “ανδρες” ομάδας Δ, βγήκαν με περίσσιο θάρρος να εφαρμόσουν τις γνωστές τους πρακτικές.

Ε, σε αυτά κανείς μας δεν θα μείνει αμέτοχος. Θα απαντήσουμε με ότι έχουμε στα χέρια μας αν και αποδείχτηκε ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά . Γιατι αν αυτή εσείς την θεωρείτε δημοκρατία, τότε εκτός απο χεσμένη που την έχουμε, θα στραφούμε ενάντίων όλων όσων λειτουργούν για αυτην.


Και κάτι για το τέλος….
Σας ένοιαξε που κάηκε η σημαία…
Ε, αυτοί που την υπερασπίζονται φορώντας την στις στολές τους και ξυλοκοπούνε αδιάκριτα, αυτοί σκοτώσανε τον Αλέξανδρο….
Για τον Αλέξανδρο εμείς πονέσαμε πολύ περισσότερο απο εσάς που κάθεστε και βλέπετε αυτά που σας πασάρουν τα ΜΜΕ στους καναπέδες σας , τρώγοντας τα πατατάκια σας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

‘Αμεση απελευθέρωση του αναρχικού Ηλία Νικολάου

Η ώρα που ο φίλος και σύντροφος Ηλίας Νικολάου θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη για να τον δικάσουνε οι “αγνοί και δίκαιοι” έφτασε.
Έχοντας δικαιωθεί απο τα καθεστωτικά παραληρήματα και το καθεστώς “καταζήτησης” που του προσκόλησαν μαζί με άλλους 2 συντρόφους, για την υπόθεση του Β.Μποτζατζή ( άλλο ένα φιάσκο των δημοκρατικών αρχών..ασφαλείας ) πέρυσι τέτοιες μέρες στην Θεσσαλονίκη, οι εξουσιαστές λίγο καιρό αργότερα ξαναεφορμούν εναντίον του.
Συλλαμβάνοντας τον σε άσχετο μέρος με το μέρος του εμπρησμού οχημάτων των δημοτικόμπατσων του Ευόσμου, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις διώξεις εναντίον του. Στην ΓΑΔΘ δέχεται την φιλοξενία των εν δυνάμει δολοφόνων του κράτους που σπάζοντας του χέρια προσπαθούν να αποσπάσουν την πολυπόθητη για αυτούς ομολογία ώστε το δίπλωμα στην κόλλα του χαρτιού τους να γίνει πιο εύκολο για αυτούς.
Αντίθετα με τα σχέδια τους ο Ηλίας αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδουν και αυτό κάνει τα αντρόσκυλα της ασφάλειας να ξαμολυθούν στην Κοζάνη στο χωριό του, να μπουκάρουν χωρίς εντάλματα σε σπίτια ηλικιωμένων συγγενών του ψάχνωντας…τον χαμένο θησαυρό για αυτούς…..Φυσικά το φιάσκο δεν θα μπορούσε να μη συνεχιστεί στον χώρο εργασίας του όπου τα αξουσιαστικά κοπρόσκυλα εισβάλλουν σε μαγειρίο σαν να εισβάλλουνσε γιάφκα ψάχνωντας ανάμεσα στα αλάτια και τις ρίγανες για δυναμίτη, και κάνωντας εξακριβώσεις ακόμα και σε πελάτες που έτρωγαν στο μαγειρίο!!!!
Ο Ηλίας προφυλακίζεται με τα “ατράνταχτα” στοιχεία που προέκυψαν απο τις έρευνες μεταξύ αλατιέρας και σύνταξης της γιαγιάς του, στις φυλακές της ‘Αμφισσας όπου κρατελιται μέχρι σήμερα, τηρώντας τη στάση που αρμόζει σε κάθε αγωνιστή ακόμα και όταν κλείνετε πίσω απο τα δημοκρατικά κάγκελα.
Η αλληλεγγύη μας στον σύντροφο και φίλο Ηλία είναι δεδομένη. Μετά την χθεσινοβραδυνή πορεία όπου 1000 άτομα διαδήλωσαν για την άμεση απελευθέρωση του, με κινήσεις αλληλεγγύης σήμερα στην Καμάρα στις 12.00, την Τρίτη στις 12 με μηχανοκίνητη πορεία και φυσικά την Τετάρτη όπου ο Ηλίας θα μεταφερθεί στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, το κράτος και οι απειλές του είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσουν όπως και τα ατράνταχτα στοιχεία εναντίον του Ηλία.

Την Τετάρτη θα είμαστε όλοι εκεί, όπου και αν είναι ο τόπος διαμονής μας, όσα χιλιόμετρα και αν χρειαστεί να διανύσουμε, μόνο και μόνο για να σηκώσουμε τη γροθιά μας την ώρα που θα σε φέρουνε ενώπιον των καθαρμάτων Ηλία και να φωνάξουμε

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

‘Iδια χούντα, ίδια καταστολή

Χτες 36 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, 24 χρόνια απο την δολοφονία του αναρχικού Μιχάλη Καλτεζά απο τον μπάτσο Μελίστα με μια σφαίρα στο κεφάλι, χιλιάδες νεολαίοι, αναρχικοί-ες, αντιεξουσιαστες και αντιεξουσιαστριες, αυτόνομοι και αυτόνομες, πλαισίωσαν τα αναρχικά μπλόκ, σε μια πορεία που τα αναρχικα και αντιεξουσιαστικά μπλοκ αριθμούσαν πάνω απο 4 χιλιάδες κόσμο…Αριθμός που σίγουρα έκανε όσους περνούσε η πορεία απο δίπλα τους να αναρωτιούνται αν αυτοι είναι οι …10 κουκουλοφόροι που μιλάνε συνέχεια τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, και αν ναι, τότε πως απο 10 έγιναν τόσοι….
Φυσικά και ούτε τα κοπρόσκυλα της ΓΑΔΑ δεν περίμεναν τόσο μεγάλη συμμετοχή κόσμου χτες, αλλά ούτε και τόσο αρνητική-επιθετική σταση απέναντι τους, όχι μόνο απο τα αναρχικά μπλοκ αλλά και απο μερίδα μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας που με την πρώτη ευκαιρία τους απεδεικνυαν πόσο “αρεστοί” είναι στο κοινωνικό σύνολο και πόσο αποδεκτός είναι ο ρόλος τους.
Φυσικά η πορεία των αναρχικών απέναντι στις πολλές και ασταμάτητες προκλήσεις ήταν βέβαιο ότι δεν θα κρατούσε αμυντική στάση και πολλοί απο όσους συγκροτούσαν τα μπλοκ, απαντούσαν συχνά πυκνά στους μπάτσους με ρίψεις πετρών και μπουκαλιών. Η πορεία φαινόταν ότι θα χτυπηθεί απο τις δυνάμεις καταστολής, όπου αυτές έβρισκαν ευκαιρία να το κάνουνε…Αυτό έγινε στην Λ. Αλεξάνδρας όπου η πορεία χτυπήθηκε αφού πρώτα μέρη της είχαν διασπαστεί στο μετρό των Αμπελοκήπων και ένα κομμάτι συνέχιζε προς τα Εξάρχεια.
Τα καθεστωτικά μαντρόσκυλα δεν έχασαν ευκαιρία να αποδείξουν τον…αντρισμό τους, μετρώντας τον χτυπώντας κοπέλες, ανήλικους μαθητές, και οποινδήποτε νεολαίο είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά στα γκλομπ τους. Φυσικά πολλοί απάντησαν στις επιθέσεις των μπάτσων και το σκηνικό μεταφέρθηκε γρήγορα στα Εξάρχεια όπου διαφόρων ειδών κατσαριδόμπατσοι έσπευσαν να εισβάλλουν και να πιάνουν κόσμο που δεν είχε καν σχέση με τα επεισόδια. Ούτε αυτή η προσπάθεια εισβολής των μπάτσων έμεινε αναπάντητη από ομάδες συντρόφων και νεολαίους που με όσα είχαν προηγηθεί έδωσαν μάχες να κρατήσουν τους μπάτσους όσο πιο μακριά γίνεται απο το κέντρο των Εξαρχειων.
Ο απίστευτα μεγάλος αριθμός προσαγωγών, τόσο των προληπτικών που γινόντουσαν απο το πρωί όσο και στον σωρό χτυπώντας αδιάκριτα ότι κινούταν ή έκανε το λάθος κατά αυτούς να κυκλοφοράει στα Εξάρχεια,oι πράξεις και οι κινήσεις των μπάτσων και των αφεντικών τους, δείχνει αφενός την ανησυχία τους για τον μεγάλο αριθμό όσων συμμετείχαν στα αναρχικά μπλοκ εχτές αλλα και για την αρνητικη-επιθετική στάση που κράτησαν, και αφετέρου όσο πλησιάζει ο Δεκέμβρης θα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται όσους σκοπεύουν να αντιταχθούν μαζί τους, ακόμα ακόμα και να διαδηλώσουν την οργή τους για την δολοφονία του Α.Γρηγορόπουλου.

‘Οπως και χτές έτσι και όποτε χρειάζεται θα είμαστε στο δρόμο, όσες προσαγωγές, όσες σκούπες, όσο και να εισβάλλουν στα Εξάρχεια, όσοι και αν κλειστούνε στα μπουντρόυμια τους, εμείς θα μαστε εκεί έξω…Απέναντι τους και όταν έρθει η ώρα να ασχοληθούμε μαζί τους, θα τρίβουνε τα μάτια τους.

Δίκες, επικυρήξεις,προφυλακίσεις….’Ηρθαν τα σοσιαλιστικά γουρούνια

Το πρώτο μέτρο στήριξης του πολίτη και νοικοκυρέματος της οικονομίας απο την σοσιαλιστική βαρβαρότητα που ανέλαβε την εξουσία είναι γεγονός…Επικύρηξη!

Αυτο χρειαζότανε η Ελληνική Δημοκρατία για να προσδώσει αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους μικροαστούς των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, αυτό αναζητούσε και η οικονομία για να αρχίσει η ανάκαμψη της. Την ώρα που για εκατομμυριοστή φορά ο λαός θα σφίξει το ζωνάρι γιατί τα σοσιαλιστικά γουρούνια ήρθαν να μασουλήσουν γεμάτα όρεξη μετά απο χρόνια το αίμα του, ο σερίφης φαίνεται πως ανακάλυψε φωλιά εκταμίευσης χρήματος και με περρίσεια άνεση μοιράζει σε υποψήφιους χαφιέδες και ρουφιάνους 600 χιλιάρικα προκειμένου να πέσουν στα χέρια του οι μεγαλύτεροι εχθροί της δημοκρατίας, οι “στυγνοί τρομοκράτες” όπως παρουσιάστηκαν απο τα ρουφιανοκάναλα προτού αναδιπλώσουν τις διαρροές των μπάτσων, οι “αδίστακτοι αναρχικοί που δεν το χουνε πολύ να τραβήξουν όπλο” όπως κελαηδάγανε οι οικότροφοι χαφιέδες της ασφάλειας, πρωτού τα αδιάσειστα στοιχεία περί εμπλοκής τους σε…τρομοκρατικές ενέργειες ξαναγυρίσουν σε απλές υπόνοιες….Αυτη λοιπόν είναι η κοστολόγηση της υπόνοιας στον σοσιαλισμό..600 χιλιάρικα….

Με αναρχικούς να προφυλακίζονται με ……ευρήματα που προεκλογικά κανείς δεν είδε, με άλλους συντρόφους να καταζητούνται και με άλλους να έρχεται η ώρα τους να συρθούν στις αίθουσες των δικαστικών αρπακτικών και με επικυρήξεις η κοινωνία μοιάζει να βρίσκει την χαμένη της ασφάλεια, μιας ασφάλειας όμως που ποτέ δεν θα έρθει όσο η κοινωνία του θεάματος απαρνιέται την διαφορετικότητα και έναν τρόπο ζωής που η ίδια δεν μπορεί να αφομοιώσει απλά γιατί αρκείται στα ξεροκόμματα και ζητιανεύει απο τα αφεντικά το μεροδούλι της αφήνωντας τα ανέγγιχτα να λεηλατούν τους κόπους της.
Λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου απο τον μπάτσο Κορκονέα και των όσων ακολούθησαν, το κράτος προσπαθεί να δείξει τα δόντια του για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται απο αυτά που έλαβε ως απάντηση στην λειτουργία του, πέρυσι απο χιλιάδες νεολαίους στους δρόμους.
Με την δίκη του αναρχικού Ηλία Νικολάου στις 2 Δεκέμβρη και το εφετείο του αναρχικού Γιάννη Δημητράκη στις 9 του ίδιου μήνα, λίγες μέρες πρίν και μετά την συμπλήρωση ενός χρόνου απο τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, με την δίκη Κορκονέα και της δεξιάς του χείρας στην Χαλκίδα στις 15 του ίδιου μήνα, το κράτος προσπαθεί να διασπάσει τις κινήσεις αλληλεγγύης στους 2 αναρχικούς τοποθετώντας σχεδόν ταυτόχρονα τις δίκες τους σε μεγάλες αποστάσεις και την δίκη των δολοφόνων σε επαρχιακή πόλη που εύκολα (νομίζει) μπορεί να ελέγξει προκειμένου να αποφύγει αντιδράσεις….
Τον εαυτό τους κοροϊδεύουν όσοι προσπαθούν ή ελπίζουν ότι έτσι θα διασπαστούν με την μέθοδο της απόστασης όσοι θα βγούν και πάλι στους δρόμους αποδεικνύωντας πως έχουν μνήμη….Όπως κοροϊδευουν και τον εαυτό τους αυτοί που με επικυρήξεις συντρόφων νομίζουν ότι θα μεγαλώσουν μπροστά στα μάτια όσων αντιστέκονται και αντιδρούν και θα σπείρουν φόβο σε όσους αντιτάσσονται με τις πρακτικές τους….

Στη μάχη νόμου και δρόμου, ο δρόμος βγαίνει πάντα νικητής….

Λευτεριά στους αναρχικούς Μασούρα-Χατζημιχελάκη και Γιοσπά
Κάτω τα ξερά σας απο τους 6 καταζητούμενος συντρόφους
Αλληλεγγύη στον Γιάννη Δημητράκη και στον σύντροφο Ηλία Νικολάου

Στα δημοκρατικά μπουντρούμια και στις άγονες γραμμές…

Στα “δημοκρατικά” μπουντρούμια των οικείων Α.Τ, εκεί όπου ο κάθε διορισμένος γλύφωντας κώλους “μάγκας” της ΕΛ.ΑΣ μετρά τον ανδρισμό του χτυπώντας με άλλους 10, εξαθλιωμένους μετανάστες, εκεί που εξευτελίζεται η έννοια της ανθρώπινης υπόστασης, εκεί όπου τα χρώματα στους τοίχους προέρχονται απο αίματα έγκλειστων και όχι απο μπογιές, εκεί όπου το ανθρωποειδές με τη στολή ξεσπά όλα του τα προβλήματα επάνω σε σώματα και επιδυκνύει με την πρώτη ευκαιρία την εξουσία που του χάρισαν αυτοί που του προσέφεραν την υπηρεσία του χαφιέ, για να λάβουν πίστη, υποταγή και ψήφο, εκεί όπου τα απορίμματα αποκτούν αξία και παράσημα, δοκιμάζοντας όλο και περισσότερες ιδέες βασανισμού επάνω σε κρατούμενους, όσο 25 χρονα παιδιά στέλνονται στον τάφο απο τις μεθόδους σας ( δεν μας κάνειεντύπωση η ηλικία έχετε σκοτώσει πολύ μικρότερους )

η δημοκρατία τους βρωμάει όσο και τα περιτώμματα τους.

Στις άγονες γραμμές, εκεί όπου δεκάδες εξαθλιωμένοι φτάνουν για να γλυτώσουν απο πολεμικές συγκρούσεις ή πολιτικές διώξεις, διανύωντας δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα
με μόνη ελπίδα την ζωή, άλλα διορισμένα ανθρωποειδή για να εξευμενίσουν την οργή τους απο τις δυσμενείς μεταθέσεις ( μιας και αυτοί που έγλυψαν δεν αποδείχτηκαν αρκετοί ώστε να διοριστούν δίπλα στην μαμά τους και να έχουν καθαρά εσώρουχα ) εξευτελίζουν δεμένους μετανάστες, ταπεινώνουν ανθρώπους κρεμώντας τους με σχοινιά προς παραδειγματισμό, περιμένωντας τα συγχαρίκια των γουρουνοαρχηγών και μια καλύτερη μετάθεση λόγω υψηλού ήθους και “επιβράβευσης” των αρετών τους, “αρετές” που στην ΕΛ.ΑΣ επιβραβεύονται, η δημοκρατία τους και ο Ελληνικός πολιτισμός ξεχειλίζει δείχνωντας στους “άθλιους” την ελληνική φιλοξενία με το πρώτο τους πάτημα στην “ωραία , φιλόξενη και δημοκρατική μας χώρα”.



Λοιπόν χαφιέδες…..

‘Οσοι περισσότεροι μετανάστες πέφτουν θύματα των ορέξεων σας …..
‘Οσοι περισσότεροι έγκλειστοι ξεψυχήσουν στα αποχωρητήρια που εσείς τους στοιβάζεται….
‘Οσο περισσότερες φωτογραφίες με εξαθλιωμένους μετανάστες να βασανίζονται βγαίνουνε στη δημοσιότητα και σας ξεφτυλίζουνε στα μάτια και των πιο συντηριτικών θεατών των χαζόκουτων….

Τόσο η οργή μας και η φωτιά μας θα σας κυκλώνει….Με ότι σημαίνει αυτό…
Φωτίζοντας την πόλη ρουφιάνοι να μην κοιμάστε…..
Απέναντι σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε….
Και μην παραμυθιάζεστε ότι θα μείνει τίποτα αναπάντητο….
Αργά η γρήγορα όλα απαντώνται….

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10
12:00 – Πλατεία Δαβάκη ( Περιβολάκια, Νίκαια)

Nα δεις τι σου ‘χω για μετά….

Ξαμολύθηκαν τα μπατσόσκυλα της αντιτρομοκρατικής και κάθε είδος άχρηστου για τον πλανήτη είδος. κάθε ξεφτιλισμένος και προσκυνημένος στον αφέντη του ένστολος, υπακούωντας τις προεκλογικές εντολές των ΚΥΠατζήδων και λοιπών γεννημένων ρουφιάνων της ΓΑΔΑ, να ανακαλύψουν τις “νέες γενιές τρομοκρατών”, δέκα μέρες πριν τις εκλογές…..Τόσο χρειάζεται το πρόβατο-ψηφοφόρος να πειστεί ότι ζεί μέσα στην ασφάλεια και την τάξη και να τρέξει στην κάλπη να τους δώσει την ψήφο του, έχοντας την αυταπάτη ότι συμμετέχει στην δημοκρατία τους….Χωρίς να σκέφτεται ότι η αξία του για αυτούς είναι όσο χρόνο κάνει η ψήφος του να φτάσει απο τη σχισμή της κάλπης, στον πάτο της, κάθεται αποχαυνωμένος στην τηλεόραση και ακούει τους έμμισθους ρουφιάνους των ΜΜΕ να παραληρούν για γιάφκες και υπόγειες διασυνδέσεις, για προκηρύξεις και ότι άλλο κατεβάζει ο νους τους, τσουβαλιάζοντας νέα παιδιά και φορτώνοντας τους αβίαστα κακουργήματα και σωρείες αδικημάτων με βάση τα (πάντα αδιάσειστα στοιχεία των μπάτσων).
Αυτοί που στέλνουν στον τάφο 15 χρονα παιδιά, αυτοί που ξυλοφορτώνουν ότι κινείται σε μέρη που δεν τους γεμίζουν το μάτι, τρυπώντας πνευμόνια και σπάζοντας κεφάλια, προβάλλουν τώρα ώς οι σωματοφύλακες του έθνους, που χωρίς αυτούς ο λαός είναι έρμαιο σε τρομοκράτες και εγκληματίες….Μάλλον ξεχνάνε τα εγκλήματα τους….
Με εφόδους σε σπίτια και με γνωστές τακτικές που εφαρμόζουν χρόνια, προσπαθούν για ακόμα μια φορά να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται…’Οσους δεν υπολογίζουν και δεν φοβούνται τις σκατόφατσες τους και τις τακτικές τους και βγαίνουν στον δρόμο απέναντι τους με οποιοδήποτε κόστος…’Οσους ποτέ δεν θα καθήσουν φρόνιμα όπως αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν….
Γιατί απλά δεν ανέχονται να καταπατούνται τα όνειρα τους..
Και σε αυτά τα όνειρα οι ανθρωποφύλακες δεν έχουν καμία θέση

Nα γίνουμε αληθινά επικίνδυνοι….

Το ρόλο κάθε κοπρίτη που συστρατεύεται με το κράτος έμμισθα τον γνωρίζουμε. Δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια και η στάση του σκληραίνει συνεχώς όσο κάποιοι συνεχίζουν να στρέφονται επιθετικά ή αντιστέκονται απέναντι στο αφεντικό και εργοδότη του, που παραχώρησε σε ανθρώπους που δεν θα ήταν άξιοι χωρίς αυτό να πιβιώσουν, χρήματα και εξουσία.
Οι προεκλογικές περίοδοι όπου τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν αποκλειστικά την πολιτική αποχαύνωση των μαζών και την προώθηση των εξουσιαστικων προτύπων και ιδεών, φαντάζει ιδανική για το κράτος και τους εξουσιαστές για να χτυπήσουν δυνατά μα και αθόρυβα καθώς κανέναν εκτός απο αυτούς που αντιστέκονται δεν απασχολεί η αστυνομική βία προεκλογικά.
‘Ετσι και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τα κοπρόσκυλα της Ομαδας Δ με την υποστήριξη διαφόρων ειδών ανθρωποειδών με στολές εκδούλευσης στο κράτος και με αφορμή το ” κακούργημα ” ενός graffiti , βρίσκουν την αφορμή ξημερώματα να εισβάλλουν απο όλες τις πλευρές στα Εξάρχεια και να ξυλοκοπούν οτιδήποτε κινείται μέσα στην περιοχή αδιαφορώντας για το αν κάποιοι επέλεξαν την περιοχή να κάνουνε την βόλτα τους ή να διασκεδάσουν, και δείχνοντας σε όλους ανεξαιρέτως το πραγματικό προσωπείο αυτών που θέλουν να περάσουν το μήνυμα της ασφάλειας αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν τον υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο για όλους μας.
Αγόρια και κοπέλες , νεολαίοι και νεολαίες, άνθρωποι περαστικοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής περικυκλώνονται απο μηχανοκίνητες ομάδες δολοφόνων, κυνηγούνται και ξυλοφορτώνονται χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό. Κάποιοι συλλαμβάνονται και τυγχάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερης μεταχείρησης απο τα δημοκρατικά ss , που έλαβαν το χρίσμα απο τον διορισμένο επι Χούντας εισαγγελέα Μαρκογιαννάκη, μέχρι να οδηγηθούν στο Μέγαρο – μαντρί της Λ. Αλεξάνδρας.
Εκεί αναλαμβάνουν δράση άλλα καλόπαιδα διορισμένα με μοναδικό σκοπό να τυλίγουν ζωές σε μια κόλλα χαρτί και τα κακουργήματα αρχίζουν να διανέμονται σαν ξηροί καρποί. Μεταφέρονται αναγκαστικά στα νοσοκομεία που όταν εφημερεύουν δέχονται απλόχερα τα “δώρα” και τα αποτελέσματα αυτών των “φιλοξενιών” στο Αστυνομικό μέγαρο και στα αστυνομικά τμήματα και φυσικά το σήριαλ τελειώνει με την παρουσία των συλληφθέντων “κακουργηματιών” αλυσοδεμένων στα δικαστήρια όπου η δικαιοσύνη δεν σταματά να λάμπει !!!!!
‘Ετσι και ένας απο τους συλληφθέντες “κακουργηματίες” που με τρύπιο πνέυμονα, αποτέλεσμα σπασμένων πλευρών απο τα “δημοκρατικα φιλοδωρήματα” που δέχτηκε νοσηλέυεται σε άσχημη κατάσταση σε ένα απο τα ράτζα που το κράτος του προσέφερε απλόχερα !
Λίγους μήνες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος απο την εν ψυχρώ δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου και πρίν οι 2 ειδικοί δολοφόνοι καθίσουν στο σκαμνί για να αποδοθεί απο το κράτος δικαιοσύνη και η αλήθεια να ξαναλάμψει !! τα αστυνομικά απορρίματα μη έχοντας καταλάβει ότι βρίσκονται κάθε μέρα στο στόχαστρο όλο και περισσότερου κόσμου συνεχίζουν να προκαλούν και να δρούν σαν συμμορίες φασιστοχούλιγκαν…
Φαίνεται ο Δεκέμβρης δεν τους έδωσε κάποιο μύνημα ή απλά πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κάμψουν όσους δυσανασχετούν ακόμα και με την παρουσία των δυνάμεων καταστολής δίπλα τους. Δυστυχώς για αυτούς όχι απλά αυτοί δεν κάμπτονται , αλλά επιβεβαιώνονται καθημερινά απο τα γεγονότα αστυνομικής βίας , που όσο και τα ΜΜΕ προσπαθούν να κουκουλώσουν ( όπως έκαναν παντα και πριν τον περασμένο Δεκέμβρη ) ο κόσμος που δεν αποχαυνώνεται σε καναπέδες τα αντιλαμβάνεται, και εξεγείρονται ακόμα περισσότερο κάνοντας τα κρατικά περιττώματα ακόμα πιο αηδιαστικά στα μάτια όλων μας….

Ας προσέχουν τις κινήσεις τους γιατί δεν θα κυκλοφοράνε για μια ζωή ανα 40 και μαζικά πάνω σε μηχανές……

Tην Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου δικάζεται ο σύντροφος Η. Νικολάου

Λίγους μήνες μετά τον ιδιότυπο καθεστώς περιοσρισμού μέσω της μεθόδου της “καταζήτησης” για την υπόθεση Β. Μποτζατζή, ο σύντροφος Ηλίας Νικολάου συλλαμβάνεται απο τα κοπρόσκυλα της ασφάλειας για τον εμπρησμό των γραφείων της Δημοτικής Αστυνομίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Τη σύλληψη του ακολουθούν προγκρόμ σε σπίτια συγγενών και φίλων ακόμα και σε χώρους εργασίας. Ο σύντροφος Ηλίας προφυλακίζεται και σήμερα βρίσκεται 9 μήνες μετά κρατούμενος στις φυλακές της Άμφισσας.
Την Τετάρτη στις 2 Δεκεμβρίου ορίστηκε η δικάσιμος οπότε καλό είναι όσοι είναι αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες να προγραμματίσουν να βρίσκονται στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Κάτω τα χέρια απο τον Ηλία Νικολάου – Μπουρλότο και φωτιά σε όλα τα κελιά

Kάλεσμα για πανελλάδική δράση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Θ. Ηλιοπουλο

Καλούμε τις συλλογικότητες από όλες τις πόλεις της Ελλάδας να συντονίσουν τις εκάστοτε κινητοποιήσεις τους - κείμενα, μικροφωνικές, συγκεντρώσεις – που σκοπό έχουν την άμεση απελευθέρωση Θοδωρή Ηλιόπουλου, σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης,

ορίζοντας την Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. τη στιγμή που πανελλαδικά θα ενώσουμε τη φωνή μας και τη δύναμή μας απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση του απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στο Θοδωρή Ηλιόπουλο,

την Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 8:00 μ.μ. στα Προπύλαια διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης.

Στη μάχη για την υπεράσπιση και την απελευθέρωσή του η Συμπαράστασή μας είναι η αναπνοή του Θοδωρή.

Για να ακουστεί η φωνή του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση του απεργού πέινας Θ. Ηλιόπουλου

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, ένας ακόμα έγκλειστος της Δημοκρατίας τους, αναγνωρίζεται επίσημα απο τα δικαστικά τσιράκια της ώς εχθρός της, επειδή αρήθηκε να υποκείψει στα οράματα των εξουσιαστών μαζί με χιλιάδες νεολαίους που εξεγέρθηκαν τον Δεκέμβριο με αφορμή την δολοφονία του 15χρονου Α.Γρηγορόπουλου απο τον μπάτσο Κορκονέα.
Προφυλακισμένος στα κάτεργα του Κορυδαλλού απο τον Δεκέμβριο καταφεύγει στο έσχατο μέσο πάλης που έχει ένας έγκλειστος μέσα απο τα κελιά της σύγχρονης χούντας για να ακουστεί η φωνή του έξω απο τα κάγκελα του σοφρωνισμού….
Με αλληλέγγυους και αλληλέγγυες πλάι του έστω και απο απόσταση και με κινήσεις αλληλεγγύης σε όλη την επικράτεια και με συμπαράσταση συγγκρατουμένων του με απεργίες πέινας και αποχές συσσιτίων μέσα στα κάτεργα του Δένδια, πολεμά με τον δικό του τροπο απέναντι στην γενικευμένη επίθεση του κράτους απέναντι στον πολιτκό χώρο που πρωτοστάτησε στα εξεγερσιακά γεγονότα του Δεκέμβρη.
Προφυλακισμένος με μόνες μαρτυρίες 2 κοπρόσκυλων των ΜΑΤ, πάντα αξιόπιστες για τους λειτουργούς του ακόμα και αν οι μπάτσοι δεν αναγνωρίζουν πρόσωπα ούτε θυμούνται ημερομηνίες και τις περισσότερες φορές δεν ενφανίζονται καν στις δσικαστικές αίθουσες της Δημοκρατίας εκεί που λάμπει καθημερινά το άστρο των μισθοφόρων υφισταμένων του Δένδια.

Ο Θοδωρής όπως και κάθε εξεγερμένος είναι και θα είναι αποδέκτης της αλληλεγγύης μας με όποιο τρόπο την επιδεικνύει ο καθένας και με οποιοδήποτε κόστος…

Κάτω τα χέρια απο τον Θ. Ηλιόπουλο- Άμεση και χωρίς όρους αποφυλάκιση του

Για την….απόπειρα επίθεσης στην Βίλλα Αμαλίας


Στις 9/07/09, γύρω στις 23:30 και ενώ στην αυλή της κατάληψης VillaAmalias είχε μόλις ολοκληρωθεί προγραμματισμένη θεατρική παράσταση, μια ομάδα 15-20 φασιστοχούλιγκαν ξεκίνησε από τον Άγιο Παντελεήμονα και μέσω της οδού Φυλής, επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ, φωτοβολίδες και καπνογόνα προς την κατάληψη.
Σύντροφοι και συντρόφισσες απαντήσαμε στην επίθεση και τους τρέψαμε σε φυγή, αναγκάζοντας τους να γυρίσουν στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα, ενώ προηγουμένως και πάνω στην βιασύνη τους, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μια τσάντα με τρεις βόμβες μολότωφ.
Όταν επέστρεψαν στη θαλπωρή των αστυνομικών δυνάμεων και μέσα σε φιλικό κλίμα, προέτρεπαν τα ματ να αναλάβουν εκείνοι δράση…
Ας σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη επίθεση πραγματοποιήθηκε
μισή ώρα μετά την επίσκεψη του αρχισερίφη Μαρκογιαννάκη στην
εν λόγω πλατεία, όπου και χαριεντίστηκε με τους ρατσιστές κάτοικους και καταστηματάρχες, και τους παρακρατικούς νεοναζί.
Όλα αυτά 2 μέρες μετά την απροκάλυπτη και αναβαθμισμένη συνεργασία κράτους και παρακράτους, που κινήθηκαν συντονισμένα έτσι ώστε να παρεμποδίσουν τη διέλευση από τον Άγιο Παντελεήμονα της μαζικής διαδήλωσης 2.500 ατόμων ενάντια στο σύγχρονο Απαρτχάιντ.


Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, ο πόλεμος μαίνεται…
Εδώ είμαστε, όλα συνεχίζονται…

Κατάληψη VillaAmalias
Αχαρνών 80 κ Χέυδεν 10/7/09

Tρίτη 7 Ιουλίου..Χωρίς πολλά λόγια με απαντήσεις στους δρόμους…..


Καθώς τα δημοκρατικά γουρούνια συνεχίζουν τις τακτικές του Απαρτχαϊντ κάνοντας συχνά – πυκνά τις γνωστές τους επιχειρήσεις ενάντια σε μετανάστες αλλά και ντόπιους και προσαγάγωντας στα Α.Τ ότι κινείται και δεν αρέσει στα μάτια των άχρηστων για το ανθρώπινο γένος είδος, που επέλεξαν ως μοναδικό αυτοσκοπό την εκδούλευση στο κράτος φορώντας μια στολή υποδούλωσης αλλά και διαχωρισμού απο την κοινωνία, την Τρίτη αναρχικές συλλογικότητες, αντιεξουσιαστικές ομάδες και αλληλέγγυοι και αλληελέγγυες σε μετανάστες μαζί με όσους εναντιώνονται στις φασιστικές τακτικές του Δημοκρατιού απολιθώματος που ονομάζεται Ελλάδα, καλούμαστε να δώσουμε ακόμα μια απάντηση, εκεί όπου οι απαντήσεις μας δίνονται πάντα…..Στον δρόμο….Εκεί που μετριούνται οι δυναμικές και τα συναισθήματα εκφράζονται όσο πιο άμεσα γίνεται, όχι πίσω απο οθόνες υπολογιστών και τηλεοράσεις……
Καθώς τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, βαφτιζονται “χώροι υποδοχής” με τα ΜΜΕ και τα κρατικά τετράποδα να προσπαθούν να πείσουν …..ότι θα σερβίρουν και πρωινό στους μετανάστες, με τις ελευθερίες να καταπατώνται η μία μετά την άλλη, με κουκουλονόμους και καρτοκινητά αλλά και μέσα αδιαμεσολάβητης πληροφόρησης να μπαίνουν στο στόχαστρο των εξουσιαστών μέσω του κατόχου λαθραίας βιλίτσας στο Πόρτο Γερμενό, Σανιδά – ο οποίος στα τελευταία του να προσπαθεί κλαιγόμενος σε δημοσιογράφους και βρισκόμενος σε πλήρη σύγχιση ( μάλλον για τον παχουλό μισθό που νόμιμα κατασπαράζει απο τον ιδρώτα μας )-, το κράτος επιχειρεί να δώσει όσα χτυπήματα μπορεί περισσότερα σε αυτό που γεννήθηκε τον Δεκέμβρη και ακόμα αδυνατεί και δεν θέλει να πιστέψει…. Με τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου απο τον μπάτσο Κορκονέα, άλλαξαν πολλά και το κράτος δεν θέλει να τα αποδεχθεί και προσπαθεί να τα κάνει αόρατα, όπως ακριβώς έκανε τόσα χρόνια……. και όταν η δολοφονία του 15χρονου ξεχείλισε την οργή……έτριβε τα μάτια του…. ‘Ετσι και τώρα προσπαθεί με φασιστικές τακτικές να μαζέψει οτι φασιστικό υπόλειμμα που του διέφυγε απο την κάλπη προκειμένου να συνεχίσει ακάθεκτο να κατακρεουργεί δικαιώματα όποτε και όπως το εξυπηρετεί… Τι πιο εύκολο απο το να ρίξει τα φώτα εκεί που το εξυπηρετεί και να κουκουλώσει τις δεκάδες αρπαγές που γίνονται καθημερινά με κρατικές σφραγίδες, τα υπέρογκα ποσά των στρατιωτικών εξοπλισμών, τα δεκάδες ρουσφέτια κάθε λογής προσκυνημένου, τις καθημερινές αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και τα κάθε λογής φοροεισπρακτικά μέτρα που καθημερινά ρουφάνε με το καλαμάκι το αίμα των εργατών; Απο τις εκατοντάδες απολύσεις και τα καθημερινά λουκέτα, την υπερκερδοφορία των τραπεζών και όσων εξυπηρετούνται απο την καλή σχέση με τους κρατικούς μηχανισμούς; Τίποτα ! ! ! !

Τα φώτα πρέπει να πέσουνε στους μετανάστες και σε όσους ακόμα δεν έσκυψαν το κεφάλι.
Ε, όχι, το δικό σας κεφάλι θα χτυπηθεί πριν χτυπηθεί το δικό μας.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν αβοήθητο στα φασιστικά σας σχέδια και έρμαιο στην παραπληροφόρηση σας. Θα εμφανιζόμαστε παντού και πάντα και με τον δικό μας τρόπο θα φωνάζουμε ότι είμαστε εδώ.
‘Ολοι εμείς που τον Δεκέμβρη σας κλείσαμε για τα καλά στα σπίτια σας και σας κόψαμε τον ύπνο. ‘Ολοι που σας κάναμε να διπλοκλειδώνεται τις πόρτες σας και να γεμίσετε τα σπίτια σας κάμερες μήν τυχόν και αυτοί που δεν ανέχονται άλλο τις βρωμιές σας σας επισκεφθούν.
‘Ολοι αυτοί δεν έκαναν ειρήνη, είτε θέλετε να το παραδεχτείτε ( γιατί το ξέρετε ) είτε όχι, και ο Δεκέμβρης θα φέρει και άλλους Δεκέμβρηδες. . . Που ίσως θα είναι ακόμα χειρότεροι για εσάς και την φάρα σας…

Την Τρίτη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη όσοι δεν αφήνουν τους μετανάστες έρμαια στο στόμα σας θα είναι απέναντι σας. Οι άχρηστοι για οτιδήποτε άλλο στην ζωή υπάλληλοι σας, θα βγούν και αυτοί να προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουνε ότι μπορούνε να τρομοκρατήσουνε ( μιας και στον δρόμο είναι ανίκανοι για το οτιδήποτε εκτός του να πυροβολούν και να ψεκάζουνε ).

Ραντεβού στον δρόμο λοιπον……..

Στην Κέρκυρα για την σύνοδο “ασφάλειας” του ΟΑΣΕ


Το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Ο.Α.Σ.Ε με τη συμμετοχή των υπουργών εξωτερικών των περισσοτέρων Ευρωπαϊκών χωρών αλλά και φυσικά των Αμέρικάνων.
Σε μια Ευρώπη όπου οι τακτικές Μπερλουσκόνι-Σαρκοζί οδηγούν στην φυλακή ανθρώπους αλληλέγγυους σε μετανάστες ή ακόμα και ανθρώπους που αρνούνται να τους καταδώσουν στις …..” αρχές “, σε μια Ευρώπη που τα σύρματα απλώνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της, όπου καθημερινά άνθρωποι πεθαίνουν στην προσπάθεια τους να περάσουν απο την εξαθλίωση σε μία Ευρωπαική χώρα απλά για να επιβιώσουν, όπου στρατόπεδα συγκέντρωσης ξεφυτρώνουν θυμίζοντας και μη έχοντας τίποτα να ζήλέψουν εκτός των φούρνων απο τα Ναζιστικά, όπου τα συστήματα ασφαλείας που αγοράζονται καθημερινά θα μπορούσαν να συντηρήσουν τους πληθυσμούς ολόκληρων ηπείρων, έρχονται οι “εγκέφαλοι” των τακτικών αυτών στην Κέρκυρα ώστε να δειπνήσουν όλοι μαζί και να αποφασίσουν νέα μέτρα εξόντωσης των μεταναστών.

Την ώρα που χαμογελαστοί θα βρίσκονται με θέα τη θάλασσα και θα τσουγκρίζουν τις σαμπάνιες τους τρώγοντας το χαβιάρι τους και προτείνοντας νέες επιθετικές τακτικές ενάντια στην μετανάστευση προς την Ευρώπη, την ίδια ώρα μανάδες με παιδιά στην αγκαλιά θα διασχίζουν ερήμους, μετανάστες θα περνάνε ρισκάρωντας την ζωή τους ναρκοπέδια, άνθρωποι θα κολυμπάνε σε άγνωστα νερά και όλα αυτά για να ζήσουν ένα καλύτερο μέλλον.
Επειδή όλοι οι παραπάνω δεν θα μπορούν λόγω συνθηκών να ταχθούν απέναντι τους, θα παραταχθούμε εμείς.

Αναρχικοι-ες, αντιεξουσιαστές και αντιεξουσιάστριες, αντιφασίστες και αντιφασίστριες, αντικαπιταλιστες και αντικαπλιταλίστριες και όλοι όσοι στηρίζουν τα δικαιώματα των μεταναστών και δεν τους βλέπουν παρα μόνο σαν αριθμούς σε μια οικονομική κλίμακα, όλοι όσοι δεν χρειάζονται τα πανάκριβα συστήματα εξοπλισμών και ασφάλειας για να νοιώσουν ασφαλής θα σηκώσουμε το ανάστημα μας διαδηλώνοντας εναντίον τους και εναντίον των τακτικών τους , στο νησί της Κέρκυρας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Με σειρά εκδηλώσεων που ξεκινάνε απο την Παρασκευή και διοργανώνουν σύντροφοι και συντρόφισσες μας απο την Κέρκυρα, και απο όλες τις πόλεις της χώρας και ευελπιστούμε και όχι μόνο, θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε. Να μη σκύβουμε το κεφάλι σαν τους λιγόψυχους που αφήνουν αδιαμαρτύρητα νέα κατασταλτικά μέτρα να εφαρμόζωνται επάνω στις ζωές τους αλλά και των παιδιών τους.

Σε ένα νησί όπου η κρατική καταστολή στην Λευκίμμη έχει βαφτεί με αίμα και έχει στοιχίσει ανθρώπινες ζωές έρχονται οι αιμοσταγείς εξουσιαστές να νομιμοποιήσουν τα κρατικά εγκλήματα.

Θα μας βρούν ΚΑΙ ΕΚΕΙ απέναντι τους .

Το Blog της πρωτοβουλίας των συντρόφων και συντροφισσών απο την Κέρκυρα βρίσκεται εδώ

Κάτω τα χέρια απο τους αγωνιστές . Αλληλεγγύη σε Κουνταρδα – Timo B.

Αυτές τις ημέρες δικάζεται στην Θεσσαλονίκη ο Γερμανός φίλος και σύντροφος Τimo, αφού πρώτα κάποιοι φρόντισαν να του επιδείξουν τα Ελληνικα σωφρονηστήρια, την εποχή των συνεχών διαδηλώσεων και συγκρούσεων πρίν τα 300 ασπόνδυλα ψηφίσουν το άρθρο 16.
Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη, ειδικά σε έναν σύντροφο που απέδειξε και με τη στάση του στα κολαστήρια της δημοκρατίας και μετά την “απελευθέρωση” του απο αυτά, ότι ο εγκλεισμός συντρόφων και ελεύθερων ψυχών στα κλουβιά τους μόνο πείσμα και δύναμη μας γεμίζει.
Αυτες τις μέρες όμως διάλεξε το κράτος και έναν ακόμα σύντροφο και φίλο να εκδικηθεί. Τον Νίκο Κουνταρδά, που με επιχειρήματα και κατηγορίες που θα έφευραν μόνο τα τσιράκια του καραφλοδαίμονα Δένδια, οδηγείτε ξανά στα “σωφρονηστήρια” του κράτους. Η αλληλεγγύη είναι άμεση και με πορείες αλληλεγγύης που γίνονται σχεδόν αμέσως μετά την κάθε μεταγωγή του, το κράτος αποφασίζει και απο την Κομοτηνή να μεταφερθεί στα “παραδεισένια” κελιά της ‘Αμφισσας. Η ενεργή δράση τόσο του Νίκου όσο και όλων των συντρόφων στην Ξάνθη ενόχλησε τους καρεκλοκρετίνους και το πιό εύκολο και εύκαιρο “θύμα” ( στα μάτια τους ) , με ένα απλό πρόσχημα φυλακίζεται ξανά προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων.

Ο Δένδιας το πήρε ήδη το μύνημα σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου οι σύντροφοι τον πήγαν καροτσάκι και αυτόν και τα θρεφτάρια που προσπαθούσαν να τον προφυλάξουν.

Ας το μεταφέρει λοιπόν στους υπόλοιπους γιατί δεν θα έχουνε καλά ξεμπερδέματα.

Κανένας εφυσηχασμός
Καμιά ανακωχή στον πόλεμο ενάντια σε κράτος και αφεντικά