September 23, 2010

Άμεση απελευθέρωση του αναρχικού Β. Στεργίου.

Ο Βασίλης Στεργίου, ο μοναδικός προφυλακισμένος για της συγκρούσεις της 8ης Μάρτη, πληρώνει το τίμημα της ιδεολογικής του τοποθέτησης στο χώρο των αναρχικών, και της διαφοροποίησης του απο τους υπόλοιπους συλληφθέντες, που φάνηκε ακόμα και απο τις δράσεις αλληλεγγύης στον Βασίλη απο φοιτητικούς συλλόγους και άλλου φορείς που με τόση πίστη και τόλμη υπεράσπισαν όλους τους συλληφθέντες εκτος του Βασίλη, λόγω της πολιτικής και της επαγγελματικής του ιδιότητας που διαφοροποιούταν απο τους υπόλοιπους συλληφθέντες της 8ης Μάρτη.
Στα κρατικά μπουντρούμια, έγκλειστος αλλά πάντα με ενεργή δράση ακόμα και πίσω απο τα δημοκρατικά τους κάγκελα, αφήνεται απο το κράτος στη μοίρα του μέχρι να εκτίσει το 18 μηνο, όπως έχει γίνει και πάμπολες φορές στο παρελθόν, αφήνοντας τους κρατούμενους σε ψυχολογική πίεση εν αναμονή της δίκης τους.
Ήρθε η ώρα να φανούμε για ακόμα μια φορά αλληλέγγυοι στον Βασίλη, που απο την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε τη θέση του σαν αναρχικός όσον αφορά τις συγκρούσεις που έλαβε μέρος. Στη θέση του μπορεί να ήμασταν εμείς ή ο διπλανός μας. Σήμερα ο Βασίλης, αύριο εμείς….


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ :

ΤΡΙΤΗ 28-08 ΑΘΗΝΑ στα Προπύλαια 19.00

ΤΡΙΤΗ 28-08 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στην Καμάρα 18.οο