September 22, 2010

Λευτεριά στους 3 προφυλακισμένους του Φαλήρου

Την Τριτη 05-06, συνελήφθησαν απο τα κρατικά φερέφωνα της ασφάλειας, 3 άτομα ( 2 αγόρια και μία κοπέλα ) για απόπειρα εμπρησμού με γκαζάκια ενός περιπολικού της Δημοτικής αστυνομίας στο Δήμο Φαλήρου, με τις διώξεις για απόπειρα έκρηξης κατά συναυτουργία, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών υλών κατά συναυτουργία, καθώς και αντίσταση κατά της Αρχής και παράβαση του νόμου περί όπλων (βρέθηκε στο σπίτι του ενός ένα σουγιαδάκι), να φορτώνονται στα παιδιά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Στα δικαστήρια 200 άτομα τους εξέφρασαν την πλήρη και αμέριστη αλληλεγγύη τους, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης τους. Μπροστά σε όλους παρουσιάστηκαν 3 νέοι ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ με εμφανέστατα σημάδια απο χτυπήματα στα γεννητικά τους όργανα, στο πρόσωπο τους και σε όλο τους το σώμα, τα οποία προφανώς τους τα δώρισαν τα κρατικά κοπρόσκυλα! Αυτό δεν στάθηκε δυνατό ώστε να εμποδίσει τα “τσιράκια” της δικαιοσύνης τους, να προφυλακίσουν άμεσα και τους 3 συλληφθέντες – παρ οτι οι 2 παραδέχτηκαν την πράξη τους και ομολόγησαν πως η κοπέλα δεν είχε καμμία απολύτως σχέση με το περιστατικό και δεν ήταν γνώστης απο πριν της πράξης τους!

Η κοπέλα με ιατρικό παρελθόν έντονο, στο άκουσμα της προφυλάκισης, έπεσε αναίσθητη, και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αφού η κατάσταση της κρίθηκε πως ήταν σοβαρή! Απο το νοσοκομείο πάλι στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στο ψυχιατρικο νοσοκομείο στο Δαφνί, όπου παρά τον εμφανέστατο νευρικό κλονισμό που είχε αποκομίσει, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την…διώξουνε για τη ΓΑΔΑ!Η κοπέλα μετά απο ώρες ξαναμεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για να ξαναμεταφερθεί στη συνέχεια στον Ευαγγελισμο σε καταστολή απο τα ψυχοφάρμακα!

Ευαγγελισμός…Τι σύμπτωση!! Ο παράδεισος του κάθε κρατούμενου!

Η κοπέλα (φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ) χωρίς κανέναν στο πλευρό της αφού η μητέρα της ειδοποιήθηκε απο το εξωτερικό να έρθει, και τον πατέρα της σε άλλο νοσοκομείο, πα;ραμένει φρουρούμενη στον Ευαγγελισμό με τα κοράκια να περιφέρονται ελεύθερα στους διαδρόμους και να πιέζουν τους γιατρούς να την ξεφορτωθούν στέλνοντας της στις γυναικειες φυλακές Κορυδαλλού!

Όλοι γνωρίζουμε πως εκεί είναι ότι χειρότερο για μια άρρωστη και σε τέτοια κατάσταση νεαρή κοπέλα , η οποία βρίσκεται 3 μέρες υπό καταστολή!
Κρατικά κοπρόσκυλα….Οσους και να εγκλωβίσετε, όσους και να συλλάβετε, όσους και να εξευτελίσετε, όσους και να ξυλοκοπήσετε, όσους και να καταστείλλετε με ψυχοφάρμακα, όσους και να “φιλοξενήσετε” στα σκοτεινά και βρώμικα δωμάτια φιλοξενίας σας στη ΓΑΔΑ, δεν θα μπορέσετε ΠΟΤΕ να καταστείλετε το μένος ολόκληρης της κοινωνίας απέναντι σας, το μίσος που με την πρώτη ευκαιρία σας δωρίζουμε απλόχερα!!

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ
(που επιβάλλεται και λόγω της σωματικής και ψυχικής καταστολής στην οποία την εγκλωβίσατε με περίσσεια αγάπη!)

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ