September 23, 2010

‘Oπως άνοιξε η πύλη του Πολυτεχνείου, έτσι θα φύγει και η κεραία .

Μετά την ενέργεια του Πρύτανη Μουτζούρη να οξυγονοκολλήσει την πύλη του Πολυτεχνείου προκαλώντας σίγουρη καταστολή μέσω του εγκλωβισμού και έτοιμες συλλήψεις στο πρώτο συλλαλητήριο που θα γινόταν, μια πράξη που κανένα όφελος δεν θα είχε παρά την διευκόλυνση του έργου της αστυνομίας, η άμεση δράση που έλαβε χώρα στην χθεσινή συζήτηση που καλέστηκε απο τα στέκια και ομάδες φοιτητών κορυφώθηκε σήμερα το μεσημέρι όπου όσοι έλπιζαν πως θα κάνουν το Πολυτεχνείο “μαγαζάκι” τους πήραν την απάντηση που τους έπρεπε.
Στην σημερινή συγκέντρωση αντιπληροφόρησης-διαμαρτυρίας στις 1 το μεσημέρι η πύλη άνοιξε με άλλον τρόπο αφού ο Πρύτανης μάλλον πέρασε το Πολυτεχνείο με στρατόπεδο συγκέντρωσης και έκλεισε όλες τις πύλες του Πολυτεχνείου, πλήν της οδού Πατησίων.

Φωτογραφίες εδώ

Σήμερα αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά πως όταν θέλουμε και πολεμάμε απέναντι στις φιλοδοξίες τους μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Έτσι και αύριο. Πρέπει να είμαστε όλοι στα Εξάρχεια για να δράσουμε απέναντι στον καρκίνο που απλόχερα μας προσφέρουν οι εξουσιαστές και τον θάνατο που σπέρνουν στις γειτονιές μας και στις γειτονιές των συνανθρώπων μας. Σήμερα ο καρκίνος μπορεί να δωρίζεται σε διπλανές γειτονιές, αύριο όμως θα τον δωρίσουν και στις δικές μας…
Αύριο θα απαντήσουμε στην απρόκλητη επίθεση των κοπρόσκυλων των ΜΑΤ απέναντι σε κατοίκους που τραυμάτισε ακόμα και μικρά παιδιά μπροστά στο μένος τους για την περιοχή των Εξαρχείων και την ανάγκη υπηρέτησης των αφεντικών τους.Ας είμαστε όλοι στις 19.30 στην Καλλιδρομίου για να τους δείξουμε οτι το δίκιο μας και ο αγώνας μας για την ζωή θα περάσει απο πάνω τους συνθλίβοντας όποιον βρεθεί μπροστά στην ανάγκη μας να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και με υγεία !