September 22, 2010

Στα οδοφράγματα του Ροστόκ, παίρνουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν!


Δέκα ημέρες πριν την έναρξη της αντι-συνόδου στην Γερμανία και οι ετοιμασίες τόσο σε χώρες της ευρώπης όσο και σε όλες τις πόλεις του κόσμου, απο όπου ξεκινούν διαδηλωτές να σύμμετεχουν στην παγκόσμια διαμαρτυρία βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Λίγες μέρες αφού η POLIZEI με επίσημη ανακοίνωση απαγορεύει κάθε διαδήλωση της ημέρες της συνόδου, για τις μέρες που θα βρίσκονται εκεί οι ηγέτες των 8, λίγες μέρες αφότου η EUROPOL ενετείνε τα μέτρα ελέγχου της στα σύνορα και σε πόλεις αφετηρίες διαδηλωτών -πάντα σε άπταιστη συνεργασία με τα τοπικές δυνάμεις καταστολής, οι διαδηλωτές και οι απανταχού διαμαρτυρόμενοι σε άμεση πάντα επικοινωνία και συννενόηση, χωρίς ίχνος φόβου και αρνητικής επιρροής απο τις κινήσεις τρομοκράτησης τους, απο την Γερμανική αστυνομία, είναι έτοιμοι να κατακλύσουν τους τόπους συνάντησης τους, διαμαρτυρίας τους, αντίστασης τους, ακόμα και σύκρουσης τους με τις κατασταλτικές δυνάμεις. Με σαφέστατες τοποθετήσεις για όσα μας απασχολούν και μας καθηλώνουν καθημερινα, απέναντι σε ότι μας σημαδεύει και μας γκριζάρει την ζωή, απέναντι σε ότι καθιστά το μέλλον του πλανήτη αβέβαιο, απέναντι σε ότι δεν σέβεται την ανθρώπινη υπόσταση, απέναντι σε ότι τοποθετεί τα κέρδη του κάθε αφεντικού πάνω απο τις ανθρώπινες ζωές, απέναντι σε όσους θέλουν τον όποιο λαό αυτού του κόσμου σκλαβωμένο και υποχείριο των όποιων συμφερόντων, απέναντι σε αυτούς που ευθύνονται για τους θανάτους παιδιών απο ασητεία, απο μεταδοτικές ασθένειες, απο την φτώχεια, απέναντι σε όσους συντηρούν τα στρατοκρατικά καθεστώτα που θέλουν νεκρούς στρατιώτες, αμάχους και οτι επιφέρει ένας πόλεμος, απέναντι σε όσους με τις επεκτατικές πολιτικές τους συντηρούν τον φασισμό, απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν και βλέπουν τους μετανάστες σαν πολίτες ενός άλλου πλανήτη, χωρίς δικαιώματα και μόνο με υποχρεώσεις, απέναντι σε όσους περιφραξαν με σύρματα τα μέρη που γεννηθήκαμε και τα βαφτίσαν “πατριδα”, απέναντι σε όσους νομοθετούν και δικάζουν σύμφωνα με τις αρεστές αξίες τους, απέναντι σε όσους καταπνίγουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας, απέναντι σε όσους αρέσκονται στο να βλέπουν τον απέναντι λαό να υποφέρει, απέναντι σε όσους βιάζουν καθημερινά τα στοιχειώδη δικαιώματα ενος ανθρώπου ή τα καταμεριζουν ανάλογα με το χρώμα του ανθρώπου και την προέλευση του, απέναντι σε όσους συντηρούν τον απαράδεκτο κρατισμό και όσα τον υποβόσκουν……
Με τα 8 ανθρωπόμορφα κτήνη, δεν συζητάμε, δεν συνδιαλεγόμαστε, δεν υπομένουμε και δεν ελπίζουμε τίποτα απο αυτούς! Οι πολιτικές τους βρωμάνε προσωπικά συμφέροντα και αδιαφορία για το κοινό καλό. Οι μεθόδοι τους σάπιες όπως και τα μυαλά τους, βίασαν και εξαπάτησαν με αυτές κάθε ανήμπορο άνθρωπο που δεν συμφώνησε μαζί τους! Απέναντι σε αυτούς που το μόνο που τους κάνει να αισθανθούν κάτι, είναι το χρήμα, δόξα και η προσωπική τους καταξίωση, γινόμαστε όλοι μια μάζα, στεκόμαστε απέναντι τους, ζητάμε αυτά που μας ανήκουν, αυτά που μας έκλεψαν, αυτά που δικαιούμαστε!
Απέναντι σε όσους με χαρά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτούς, ξεχνώντας πως και αυτοί ειναι άνθρωποι, σε αυτούς που θα τους προστατέψουν απο τη φωνή μας, σε αυτούς που θα τους φιλοξενήσουν με τιμή και χαρά στα μέρη τους, σε αυτούς που δεν θα διστάσουν να χτυπήσουν αλύπητα ανθρώπους που ζητάνε το δίκιο ΟΛΩΝ, απέναντι στα 8 κτήνη, προτάσσουμε την ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ! Σύκρουση για όλα όσα μας προξένησαν, μας προξενούν και θα μας προξενήσουν, σύκρουση για το μέλλον που μας επιφυλάσσουνε, σύγκρουση για όλα τους τα εγκλήματα, σύγκρουση σαν απάντηση στην ειρήνη που ονειρεύονται, έτσι όπως την θέλουν αυτοί και που δεν έχει καμμία σχέση με όσα ονειρευτήκαμε σαν παιδιά! Σύγκρουση με το σύστημα που διαχειρίζονται, και με όσους το υποστηρίζουν αδιαφορώντας για όλα όσα προξενούν! Στα οδοφράγματα οι νόμοι τους εξευτελίζονται, σκορπίζονται και χάνονται ανάμεσα στις φωνές των εξεγερμένων, ανάμεσα σε αυτους που ακόμα ονειρεύονται! Εκεί που για όσο κρατήσει το οδόφραγμα, όλοι είναι ίσοι, κανείς δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον διπλανό του, εκεί που η οργή μας ενώνεται και ξεσπά σε ότι τους συντηρεί και τους προφυλάσσει, εκεί που η ζωή αποκτά δράση, δεν περιμένεις πάλι άβουλος, αντιδράς…ζείς! Συγκρούεσαι με όσους σε ταπεινώνουν καθημερινά, σε όσους δεν σε βλέπουν ως τίποτα άλλο παρά σαν λίγα ευρώ στο δρόμο τους, με όσους δεν νοιάζονται για το πως επιβιώνεις στη ζούγκλα που αυτοί κατασκεύασαν….

ΣΤΟ ΡΟΣΤΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ
ΣΤΟ ΡΟΣΤΟΚ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !
ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ….ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΔΡΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΩΗ !
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΩ…..