September 29, 2010

Άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση του απεργού πέινας Θ. Ηλιόπουλου

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, ένας ακόμα έγκλειστος της Δημοκρατίας τους, αναγνωρίζεται επίσημα απο τα δικαστικά τσιράκια της ώς εχθρός της, επειδή αρήθηκε να υποκείψει στα οράματα των εξουσιαστών μαζί με χιλιάδες νεολαίους που εξεγέρθηκαν τον Δεκέμβριο με αφορμή την δολοφονία του 15χρονου Α.Γρηγορόπουλου απο τον μπάτσο Κορκονέα.
Προφυλακισμένος στα κάτεργα του Κορυδαλλού απο τον Δεκέμβριο καταφεύγει στο έσχατο μέσο πάλης που έχει ένας έγκλειστος μέσα απο τα κελιά της σύγχρονης χούντας για να ακουστεί η φωνή του έξω απο τα κάγκελα του σοφρωνισμού….
Με αλληλέγγυους και αλληλέγγυες πλάι του έστω και απο απόσταση και με κινήσεις αλληλεγγύης σε όλη την επικράτεια και με συμπαράσταση συγγκρατουμένων του με απεργίες πέινας και αποχές συσσιτίων μέσα στα κάτεργα του Δένδια, πολεμά με τον δικό του τροπο απέναντι στην γενικευμένη επίθεση του κράτους απέναντι στον πολιτκό χώρο που πρωτοστάτησε στα εξεγερσιακά γεγονότα του Δεκέμβρη.
Προφυλακισμένος με μόνες μαρτυρίες 2 κοπρόσκυλων των ΜΑΤ, πάντα αξιόπιστες για τους λειτουργούς του ακόμα και αν οι μπάτσοι δεν αναγνωρίζουν πρόσωπα ούτε θυμούνται ημερομηνίες και τις περισσότερες φορές δεν ενφανίζονται καν στις δσικαστικές αίθουσες της Δημοκρατίας εκεί που λάμπει καθημερινά το άστρο των μισθοφόρων υφισταμένων του Δένδια.

Ο Θοδωρής όπως και κάθε εξεγερμένος είναι και θα είναι αποδέκτης της αλληλεγγύης μας με όποιο τρόπο την επιδεικνύει ο καθένας και με οποιοδήποτε κόστος…

Κάτω τα χέρια απο τον Θ. Ηλιόπουλο- Άμεση και χωρίς όρους αποφυλάκιση του