September 29, 2010

06.12.08 – 06.12.09 Η δολοφονία ενός μικρού παιδιού δεν είναι επαίτειος!

Βγήκανε όλη την εβδομάδα οι ειρηνιστές δημοσιογράφοι, πουλημένα κομματόσκυλα, φοιτητοπατέρες με οράματα και μέλλον στα κομματικά γραφεία, ακροδεξιά κλαρίνα, εκπρόσωποι της αστυνομίας να ζητάνε ειρηνικές διαμαρτυρίες την ίδια στιγμή που συνάδελφοι τους ξυλοφόρτωναν και προσήγαγαν ότι κινούταν και δεν άρεσε στο μάτι τους, την ώρα που οι ίδιοι σπήλωναν και βρώμιζαν με την παρουσία τους και μόνο λίγα μέτρα απο το σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, και διάφοροι ψηφοθήρες που μιλάγανε για επαίτειο.
Επαίτειος μαλάκες έιναι για γάμους και άλλα τέτοια χριστιανικά ή και μή, έθιμα. Δεν είναι επαίτειος η συμπλήρωση ενός χρόνου απο τη δολοφονία ενός μικρού απο έναν βρωμόμπατσο που μέχρι και λογαριασμό ανοίξατε να τον στηρίξετε οικονομικά.
Χτες τα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ άρχισαν να εφαρμόζωνται νωρίς με τους μπάτσους να έχουν στήσει το γνωστό σκηνικό τρόμου απο το Κολωνάκι ως την Αχαρνών, με μπατσοελικόπτερα και χαμηλές πτήσεις, με γουρούνια να ξεφτιλίζουν ακόμα και μικρές κοπέλες ψαχουλεύοντας τις τσάντες τους. Μια μέρα που οι ίδιοι αν ειχανε τσίπα θα ηταν με σκυμμένο το κεφάλι. Και συνεχίστηκε με τις καταγγελίες ψευτοπρυτάνεων και αναμάσηση της είδησης απο τα ΜΜΕ και τους ακροδεξιους για εγκληματικά χτυπήματα και απόπειρες αθρωποκτονίας εναντίων πρυτάνεων.
Να τος λοιπόν ο ψευτοπρύτανης σας λίγο μετά την αποπειρα ανθρωποκτονίας !! Καμαρώστε τον αιμόφυρτο, με χτυπήματα στο κεφάλι που ίσως προκαλούσαν θάνατο, και αφού έχει πάθει και ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. Όλα αυτά τα έπαθε ο “κύριος” στην μέση της φωτογραφίας λίγο πριν τραβηχτεί η φωτογραφία !!!!!!!

Και ξαμόλυσε και τους ψευτοκαουμπόηδες το κράτος χτες να τρομοκρατήσουνε τραβώντας πιστόλια ως νέοι Κορκονέηδες. Να τρομάξετε ποιούς ρε κορόιδα ; ; Ποιούς ρε δολοφόνοι ;

Χτυπώντας μεσήλικες γυναίκες που διαδήλωναν και παρατωντας τες στο οδοστρωμα, χτυπώντας και εξευτελίζοντας ότι κινούταν οι “ανδρες” ομάδας Δ, βγήκαν με περίσσιο θάρρος να εφαρμόσουν τις γνωστές τους πρακτικές.

Ε, σε αυτά κανείς μας δεν θα μείνει αμέτοχος. Θα απαντήσουμε με ότι έχουμε στα χέρια μας αν και αποδείχτηκε ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά . Γιατι αν αυτή εσείς την θεωρείτε δημοκρατία, τότε εκτός απο χεσμένη που την έχουμε, θα στραφούμε ενάντίων όλων όσων λειτουργούν για αυτην.


Και κάτι για το τέλος….
Σας ένοιαξε που κάηκε η σημαία…
Ε, αυτοί που την υπερασπίζονται φορώντας την στις στολές τους και ξυλοκοπούνε αδιάκριτα, αυτοί σκοτώσανε τον Αλέξανδρο….
Για τον Αλέξανδρο εμείς πονέσαμε πολύ περισσότερο απο εσάς που κάθεστε και βλέπετε αυτά που σας πασάρουν τα ΜΜΕ στους καναπέδες σας , τρώγοντας τα πατατάκια σας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ