September 29, 2010

‘Ηρθε η ώρα για την δική μας συναίνεση….

Οι 4 μήνες σοσιαλ-η-στών ήταν αρκετοί ώστε να απογυμνωθούν και τα τελευταία όνειρα των νοικοκυραίων ψηφοφόρων για μια καλύτερη ζωή έτσι όπως αυτοί την ονειρεύονται, και να αποδείξουν σε όλους τους υπόλοιπους που δεν τρώνε σοσιαλιστικα και πατριωτικά κουτόχορτα ότι τίποτα απολύτως δεν έχε αλλάξει και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει όσο οι εξουσιαστές βρίσκονται πάνω απο τα κεφάλια μας και όσο οι μάζες ανέχονται αφεντάδες πάνω στο σβέρκο τους να ρουφάνε με καλαμάκια το αίμα τους και τους αγώνες τους, εφόσον δεν πέσουν θύματα κάποιας εργατικής δολοφονίας.
Σήμερα οι μάσκα του σοσιαληστικού κόμματος έπεσε μπρος στα μάτια και του τελευταίου σε νοημοσύνη νοικουραίου, σπάζοντας και τις παροπίδες του τελευταίου ψηφοφόρου τους. Τα πρωτόγνορα μέτρα περικοπής μισθών και επιδομάτων, παγώματος συντάξεων και αυξήσεων στην φορολογία φαντάζουν στα μάτια των νοικοκυρέων ιδανικά για να τους οδηγήσουν στην αυτοκτονία μιας και ακόμα υπήρχαν κάποιοι απο δαύτους που ονειρευόντουσαν ζωή με ανέσεις και μεγαλοπρεπείς παροχές…
Λογάριαζαν όμως χωρίς το κράτος που με ένα συντονισμένο σχέδιο βάζει άμεσα όλες τις κοινωνικές ομάδες πρό των ευθυνών τους αλλά και στο στόχαστρο των κρατικών ληστρικών επιδρομών πάνω τους. Φυσικά και κανείς δεν περιμένει ότι τα μέτρα δεν θα επεκταθούν και σε άλλους εργασιακούς τομείς, αν κάποιος το πιστεύει αυτό σύντομα θα κρεμαστεί απο την κεραία της τηλεόρασης του.
‘Οπως και κανείς δεν εμπιστεύεται τους εργατοπατέρες που μοιράζαν λευκές επιταγές στις κυβερνήσεις βάζοντας πλάτη στην ουσία προστατεύοντας τες απο μαζικές απεργίες που ίσως έφερναν κοινωνκές αναταραχές. Τώρα όλοι αυτοί φαίνονται μπροστάρηδες γιατί πολύ απλά δεν μπορούν κάτω απο την λαϊκή πίεση να κάνουν αλλιώς.
Οι στημένες δημοσκοπήσεις για την λαϊκη συναίνεση στα μέτρα των εξουσιαστών και οι δηλώσεις των εξουσιαστών για πρόθυμους να προσφέρουν πατριώτες θα καταρρεύσουν μέσα απο απεργίες άγριες και την επιθετική στάση που θα κρατήσουνε όλοι οι εργαζόμενοι και όχι μόνο μιας και οι εξαγγελίες αγγίζουν όλα τα κοινωνκά στρώματα.
Σαν αναρχικοί και αντιεξουσιαστές πρέπει και είναι υποχρέωση μας να πρωτοστατήσουμε συμμετέχοντας ενεργά και προπαγανδίζοντας τις ιδέες μας στις απεγνωσμένες πιά μάζες, σε διαδηλώσεις δείχνοντας την δική μας …συναίνεση στα μέτρα των εξουσιαστών και στους χώρους εργασίας μας όπου καθημερινά βιώνουμε το προσωπείο του κρατισμού να μας σφίγγει τον λαιμό.
Αυτή την φορά όμως η λαιμητόμος θα έχει άλλα κεφάλια στην υποδοχή της και για να κοπεί το σχοινί, όσοι αντιπαλευόμαστε σε κάθε μορφή εξουσιάς και καταπίεσης πρέπει πρώτοι να υποκινήσουμε την επιθετική τακτική και τον μηδενικό συμβιβασμό με τους εξουσιαστές.

ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ – ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ !!!!