September 29, 2010

Nα γίνουμε αληθινά επικίνδυνοι….

Το ρόλο κάθε κοπρίτη που συστρατεύεται με το κράτος έμμισθα τον γνωρίζουμε. Δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια και η στάση του σκληραίνει συνεχώς όσο κάποιοι συνεχίζουν να στρέφονται επιθετικά ή αντιστέκονται απέναντι στο αφεντικό και εργοδότη του, που παραχώρησε σε ανθρώπους που δεν θα ήταν άξιοι χωρίς αυτό να πιβιώσουν, χρήματα και εξουσία.
Οι προεκλογικές περίοδοι όπου τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν αποκλειστικά την πολιτική αποχαύνωση των μαζών και την προώθηση των εξουσιαστικων προτύπων και ιδεών, φαντάζει ιδανική για το κράτος και τους εξουσιαστές για να χτυπήσουν δυνατά μα και αθόρυβα καθώς κανέναν εκτός απο αυτούς που αντιστέκονται δεν απασχολεί η αστυνομική βία προεκλογικά.
‘Ετσι και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τα κοπρόσκυλα της Ομαδας Δ με την υποστήριξη διαφόρων ειδών ανθρωποειδών με στολές εκδούλευσης στο κράτος και με αφορμή το ” κακούργημα ” ενός graffiti , βρίσκουν την αφορμή ξημερώματα να εισβάλλουν απο όλες τις πλευρές στα Εξάρχεια και να ξυλοκοπούν οτιδήποτε κινείται μέσα στην περιοχή αδιαφορώντας για το αν κάποιοι επέλεξαν την περιοχή να κάνουνε την βόλτα τους ή να διασκεδάσουν, και δείχνοντας σε όλους ανεξαιρέτως το πραγματικό προσωπείο αυτών που θέλουν να περάσουν το μήνυμα της ασφάλειας αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν τον υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο για όλους μας.
Αγόρια και κοπέλες , νεολαίοι και νεολαίες, άνθρωποι περαστικοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής περικυκλώνονται απο μηχανοκίνητες ομάδες δολοφόνων, κυνηγούνται και ξυλοφορτώνονται χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό. Κάποιοι συλλαμβάνονται και τυγχάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερης μεταχείρησης απο τα δημοκρατικά ss , που έλαβαν το χρίσμα απο τον διορισμένο επι Χούντας εισαγγελέα Μαρκογιαννάκη, μέχρι να οδηγηθούν στο Μέγαρο – μαντρί της Λ. Αλεξάνδρας.
Εκεί αναλαμβάνουν δράση άλλα καλόπαιδα διορισμένα με μοναδικό σκοπό να τυλίγουν ζωές σε μια κόλλα χαρτί και τα κακουργήματα αρχίζουν να διανέμονται σαν ξηροί καρποί. Μεταφέρονται αναγκαστικά στα νοσοκομεία που όταν εφημερεύουν δέχονται απλόχερα τα “δώρα” και τα αποτελέσματα αυτών των “φιλοξενιών” στο Αστυνομικό μέγαρο και στα αστυνομικά τμήματα και φυσικά το σήριαλ τελειώνει με την παρουσία των συλληφθέντων “κακουργηματιών” αλυσοδεμένων στα δικαστήρια όπου η δικαιοσύνη δεν σταματά να λάμπει !!!!!
‘Ετσι και ένας απο τους συλληφθέντες “κακουργηματίες” που με τρύπιο πνέυμονα, αποτέλεσμα σπασμένων πλευρών απο τα “δημοκρατικα φιλοδωρήματα” που δέχτηκε νοσηλέυεται σε άσχημη κατάσταση σε ένα απο τα ράτζα που το κράτος του προσέφερε απλόχερα !
Λίγους μήνες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος απο την εν ψυχρώ δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου και πρίν οι 2 ειδικοί δολοφόνοι καθίσουν στο σκαμνί για να αποδοθεί απο το κράτος δικαιοσύνη και η αλήθεια να ξαναλάμψει !! τα αστυνομικά απορρίματα μη έχοντας καταλάβει ότι βρίσκονται κάθε μέρα στο στόχαστρο όλο και περισσότερου κόσμου συνεχίζουν να προκαλούν και να δρούν σαν συμμορίες φασιστοχούλιγκαν…
Φαίνεται ο Δεκέμβρης δεν τους έδωσε κάποιο μύνημα ή απλά πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κάμψουν όσους δυσανασχετούν ακόμα και με την παρουσία των δυνάμεων καταστολής δίπλα τους. Δυστυχώς για αυτούς όχι απλά αυτοί δεν κάμπτονται , αλλά επιβεβαιώνονται καθημερινά απο τα γεγονότα αστυνομικής βίας , που όσο και τα ΜΜΕ προσπαθούν να κουκουλώσουν ( όπως έκαναν παντα και πριν τον περασμένο Δεκέμβρη ) ο κόσμος που δεν αποχαυνώνεται σε καναπέδες τα αντιλαμβάνεται, και εξεγείρονται ακόμα περισσότερο κάνοντας τα κρατικά περιττώματα ακόμα πιο αηδιαστικά στα μάτια όλων μας….

Ας προσέχουν τις κινήσεις τους γιατί δεν θα κυκλοφοράνε για μια ζωή ανα 40 και μαζικά πάνω σε μηχανές……