September 29, 2010

Τάσεις αυτοκτονίας εμφάνισε το «παρα»κράτος.

Την Τρίτη το βράδυ και την ώρα που πραγματοποιείται στο στέκι μεταναστών στα Εξάρχεια εκδήλωση-συζήτηση των αντιρρησιών συνείδησης, ο χώρος του στεκιού δέχεται αμυντική χειροβομβίδα, η οποία δεν εκρήγνυται μέσα στον χώρο λόγω των διπλών τζαμιών που υπάρχουν και προκαλεί ζημιές σε όλα τα παρακείμενα κτίρια, δείχνοντας την δύναμη της με υλικές ζημιές και κάνοντας σαφές σε όλους ότι κάποιοι ήθελαν να σκοτώσουν.
Άγνωστο άτομο φεύγει από το μέρος τρέχοντας και επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο που οι πινακίδες του δεν είναι κατοχυρωμένες, ενώ κόσμος μαζεύεται απο την γύρω περιοχή να δεί τι συμβαίνει….
Οι τακτικές του «παρα»κράτους είναι γνωστές σε όλους μας. Είτε με έμμισθα τσιράκια, είτε με διανοητικά καθυστερημένους εθνοσωτήρες σε ρόλο εκτελεστή, αναλαμβάνει τα σχέδια του κράτους με πρώτο σκοπό την τρομοκράτηση όσων ακόμα αγωνίζονται. Έτσι και τώρα, μετά την δολοφονία του Αλέξη . Γρηγορόπουλου, τα εξεγερσιακά γεγονότα του Δεκέμβρη, την δολοφονική επίθεση που ακολούθησε στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, ήρθε η ώρα να προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίων πολιτικοποιημένων και ελευθεριακών χώρων και στεκιών.
Δεν έχει υπολογίσει όμως καλά από ότι φαίνεται ακόμα μια φορά, τις αντιδράσεις που ίσως κάνουν τον Δεκέμβρη να φαντάζει μικρός σε αυτά που θα εμφανιστούν αν οι τακτικές του συνεχίσουν να στρέφονται εναντίον αγωνιζομένων ανθρώπων. Όσα τσιράκια και αν ξαμολύσει στα δελτία ειδήσεων, να λασπολογούν, να καμουφλάρουν και να μυξοκλαίνε πια για το τομάρι τους…Όσο και αν προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι χτυπήθηκαν αυτοκινητάκια υπαλλήλων στην Απογευματινή, ενώ αποκρύπτουν επιμελλώς τις δολοφονικές επιθέσεις των αφεντικών τους, ακόμα και όταν η ίδια εικόνα τους διαψεύδει δείχνοντας πολυτελέστατα αυτοκίνητα αφεντικών να έχουν δεχτεί λίγη απο την οργή των εξεγερμένων….Όσα παρακρατικά καθάρματα και αν ξαμολύσει να επιτεθούν σε άτομα και χώρους που το ίδιο θεωρεί στόχους….Όσο τρομο-πανικό και αν προσπαθήσουν να σπείρουν, ο πραγματικός τρόμος για αυτούς δεν έχει εμφανιστεί ακόμα…Και όσο οι επιθέσεις αυτές γίνονται πιο σύνθετες να ξέρουν πως και οι αντιδράσεις δεν θα παραμένουν στάσιμες αλλα θα κλιμακώνονται…
Όποτε ας φυλάνε τα ρούχα τους κάποιοι και ας έχουν κάπου στο μυαλό τους ότι κάποιοι εκτός του ότι θα είναι πάντα απέναντι τους, τώρα όχι μόνο έχουν πολλαπλασιαστεί και εξελιχθεί αλλά και το μίσος τους καθημερινά μεγαλώνει…
Τόσο για αυτούς, για τις τακτικές τους, για το πολίτευμα και τα πιστεύω τους……