September 29, 2010

Tρίτη 7 Ιουλίου..Χωρίς πολλά λόγια με απαντήσεις στους δρόμους…..


Καθώς τα δημοκρατικά γουρούνια συνεχίζουν τις τακτικές του Απαρτχαϊντ κάνοντας συχνά – πυκνά τις γνωστές τους επιχειρήσεις ενάντια σε μετανάστες αλλά και ντόπιους και προσαγάγωντας στα Α.Τ ότι κινείται και δεν αρέσει στα μάτια των άχρηστων για το ανθρώπινο γένος είδος, που επέλεξαν ως μοναδικό αυτοσκοπό την εκδούλευση στο κράτος φορώντας μια στολή υποδούλωσης αλλά και διαχωρισμού απο την κοινωνία, την Τρίτη αναρχικές συλλογικότητες, αντιεξουσιαστικές ομάδες και αλληλέγγυοι και αλληελέγγυες σε μετανάστες μαζί με όσους εναντιώνονται στις φασιστικές τακτικές του Δημοκρατιού απολιθώματος που ονομάζεται Ελλάδα, καλούμαστε να δώσουμε ακόμα μια απάντηση, εκεί όπου οι απαντήσεις μας δίνονται πάντα…..Στον δρόμο….Εκεί που μετριούνται οι δυναμικές και τα συναισθήματα εκφράζονται όσο πιο άμεσα γίνεται, όχι πίσω απο οθόνες υπολογιστών και τηλεοράσεις……
Καθώς τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, βαφτιζονται “χώροι υποδοχής” με τα ΜΜΕ και τα κρατικά τετράποδα να προσπαθούν να πείσουν …..ότι θα σερβίρουν και πρωινό στους μετανάστες, με τις ελευθερίες να καταπατώνται η μία μετά την άλλη, με κουκουλονόμους και καρτοκινητά αλλά και μέσα αδιαμεσολάβητης πληροφόρησης να μπαίνουν στο στόχαστρο των εξουσιαστών μέσω του κατόχου λαθραίας βιλίτσας στο Πόρτο Γερμενό, Σανιδά – ο οποίος στα τελευταία του να προσπαθεί κλαιγόμενος σε δημοσιογράφους και βρισκόμενος σε πλήρη σύγχιση ( μάλλον για τον παχουλό μισθό που νόμιμα κατασπαράζει απο τον ιδρώτα μας )-, το κράτος επιχειρεί να δώσει όσα χτυπήματα μπορεί περισσότερα σε αυτό που γεννήθηκε τον Δεκέμβρη και ακόμα αδυνατεί και δεν θέλει να πιστέψει…. Με τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου απο τον μπάτσο Κορκονέα, άλλαξαν πολλά και το κράτος δεν θέλει να τα αποδεχθεί και προσπαθεί να τα κάνει αόρατα, όπως ακριβώς έκανε τόσα χρόνια……. και όταν η δολοφονία του 15χρονου ξεχείλισε την οργή……έτριβε τα μάτια του…. ‘Ετσι και τώρα προσπαθεί με φασιστικές τακτικές να μαζέψει οτι φασιστικό υπόλειμμα που του διέφυγε απο την κάλπη προκειμένου να συνεχίσει ακάθεκτο να κατακρεουργεί δικαιώματα όποτε και όπως το εξυπηρετεί… Τι πιο εύκολο απο το να ρίξει τα φώτα εκεί που το εξυπηρετεί και να κουκουλώσει τις δεκάδες αρπαγές που γίνονται καθημερινά με κρατικές σφραγίδες, τα υπέρογκα ποσά των στρατιωτικών εξοπλισμών, τα δεκάδες ρουσφέτια κάθε λογής προσκυνημένου, τις καθημερινές αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και τα κάθε λογής φοροεισπρακτικά μέτρα που καθημερινά ρουφάνε με το καλαμάκι το αίμα των εργατών; Απο τις εκατοντάδες απολύσεις και τα καθημερινά λουκέτα, την υπερκερδοφορία των τραπεζών και όσων εξυπηρετούνται απο την καλή σχέση με τους κρατικούς μηχανισμούς; Τίποτα ! ! ! !

Τα φώτα πρέπει να πέσουνε στους μετανάστες και σε όσους ακόμα δεν έσκυψαν το κεφάλι.
Ε, όχι, το δικό σας κεφάλι θα χτυπηθεί πριν χτυπηθεί το δικό μας.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν αβοήθητο στα φασιστικά σας σχέδια και έρμαιο στην παραπληροφόρηση σας. Θα εμφανιζόμαστε παντού και πάντα και με τον δικό μας τρόπο θα φωνάζουμε ότι είμαστε εδώ.
‘Ολοι εμείς που τον Δεκέμβρη σας κλείσαμε για τα καλά στα σπίτια σας και σας κόψαμε τον ύπνο. ‘Ολοι που σας κάναμε να διπλοκλειδώνεται τις πόρτες σας και να γεμίσετε τα σπίτια σας κάμερες μήν τυχόν και αυτοί που δεν ανέχονται άλλο τις βρωμιές σας σας επισκεφθούν.
‘Ολοι αυτοί δεν έκαναν ειρήνη, είτε θέλετε να το παραδεχτείτε ( γιατί το ξέρετε ) είτε όχι, και ο Δεκέμβρης θα φέρει και άλλους Δεκέμβρηδες. . . Που ίσως θα είναι ακόμα χειρότεροι για εσάς και την φάρα σας…

Την Τρίτη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη όσοι δεν αφήνουν τους μετανάστες έρμαια στο στόμα σας θα είναι απέναντι σας. Οι άχρηστοι για οτιδήποτε άλλο στην ζωή υπάλληλοι σας, θα βγούν και αυτοί να προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουνε ότι μπορούνε να τρομοκρατήσουνε ( μιας και στον δρόμο είναι ανίκανοι για το οτιδήποτε εκτός του να πυροβολούν και να ψεκάζουνε ).

Ραντεβού στον δρόμο λοιπον……..