September 28, 2010

Πορεία την Πέμπτη 10-07 για τα γεγονότα στο στέκι “Αντίπνοια” στα Πετράλωνα.

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Πετράλωνα και στο στέκι “Αντίπνοια” είναι λίγο εώς πολύ γνωστά. Καμιά 20ρια ανθρωποειδή εισβάλλουν χαιρετώντας ναζιστικά στο στέκι την ώρα που εκεί πραγματοποιείται μάθημα Ισπανικης Γλώσσας και βρίσκονται 5 άτομα, 2 αγόρια,2 κοπέλες και ο δάσκαλος, μαχαιρώνοντας τους 2.
Αμέσως στο στέκι καταφθάνει κόσμος απο όλη την Αθήνα και γίνεται μετά απο ώρα πορεία στα στενά της περιοχής η οποία δέχεται βροχή απο χημικά αλλά δεν διαλύεται όυτε για μια στιγμή.
Απο τα ανθρωποειδή τυχαία (σε έλεγχο της τροχαίας και αφού μαρτυράνε μόνοι τους) συλλαμβάνονται 2, ο ένας εκ των οποίων δέχεται μάθημα αυτοδικίας όταν μεταφερόμενος στα δικαστήρια, και αφημένος πια ελεύθερος μιας και η κατηγορία είναι πλημμελειματική, απομονώνεται και παίρνει αυτούσια την απάντησν που του πρέπει. Ο 2ος καταφέρνει να διαφύγει.
Αυριο το Στέκι Αντίπνοια καλεί σε πορεία ξανά στα Πετράλωνα με σημείο συνάντησης το ηλεκτρικό σταθμό στα Πετράλωνα.
Όπως είναι φυσικό οι σύντροφοι θα δώσουμε μια ακόμα απάντηση σε αυτήν την “παρα”κρατική επίθεση, μία απο τις πολλές που έχουν δεχτεί τελευταία, στέκια, αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι, επιτροπές πολιτών και καταλήψεις αναρχικών.