September 27, 2010

Tα πλούτη τους είναι το αίμα μας ! Να το πάρουμε πίσω !!

‘Απλωσαν οι εξουσιαστες και οι κυβερνώντες τα χέρια τους και ξαμολύθηκαν οι ρουφιάνοι των μέσων, και εξαπολύουν επιθέσεις σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους, σε απεργούς και σε όσους εξεγείρονται και βγαίνουνε στο δρόμο για το δίκιο τους, φιλοξενούν απολιθωμένα ζόμπι στα παράθυρα που γεμάτα μένος στρέφονται κατά των απεργών, λέγοντας ψέμματα, παραπληροφωρόντας και μεγαλοποιώντας τις “παρενέργειες” των απεργιών στα λαικά στρώματα!
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο όσοι νομίζουν ότι την άλλη εβδομάδα με την ψήφιση του νόμου κόσμος θα καταλαγιάσει. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι οτι ο κόσμος ξεσηκώνεται, βράζει και είναι έτοιμος να εκραγεί και να σας στείλει εκεί που αξίζει σε κάθε εξουσιαστή και στους προστάτες τους….
Προστάτες…Όπως τα κοπρόσκυλα των ΜΑΤ που στήθηκαν σήμερα προκαλώντας μπροστά απο την προστάτρια τους στο υπουργείο, με σκοπό φυσικά τα επεισόδια με σκοπό να αναλάβουν τα ΜΜΕ την σκυτάλη και να μιλήσουν πάλι για τους τραμπούκους. Τα λύσανε αυτοί τα ασφαλιστικά τους και τώρα επιστρέφουν στην εξουσία τα ανταλλάγματα των απολαβών.
Την Τεταρτη αυτό που θα δείτε δεν θα σας αρέσει και θα αποδείξει πως ο λαός δεν παραμυθιάζεται ούτε απο ΜΜΕ ούτε τρομοκρατείται απο τα κοπρόσκυλα με τα δημοκρατικά πηλίκια και τα γκλόμπ. Ενωμένες οι μάζες θα συνθλίψουν τα όνειρα όλων όσων ονειρεύονται την διαμάχη μεταξύ των λαικών μαζών και κοινωνικών ομάδων.

Καμία διαπραγμάτευση για ότι μας ανήκει.
Καμία διαπραγμάτευση για ότι μας αρπάζουν.
Καμία διαπραγμάτευση με τους εξουσιαστές.
Να πάρουμε πίσω ότι μας ανήκει ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ !




Δίπλα στους απεργούς, με μοναδικό αίτημα την
ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ
και χωρίς καμιά διάθεση για διάλογο.