September 29, 2010

Kαμία ανοχή στα πατριωτικά σκουλίκια


Λίγους μήνες μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη και ενώ ακόμα δεκάδες εξεγερμένοι παραμένουν έγκλειστοι στα δημοκρατικά μπουντρούμια, το κράτος εξαπολύει με κάθε τρόπο επίθεση δείχνωντας το πραγματικό του προσωπείο, ρίχνοντας βιτριόλι σε συνδικαλίστριες, απειλώντας με εκκένώσεις κατελλειμένους χώρους και στέκια, ψηφίζοντας νέους νόμους που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, με επιχειρήσεις σκούπα στο κέντρο της Αθήνας και πάντα με την συνδρομή των Μ.Μ.Ε που μιλούν για αύξηση εγκληματικότητας.

Φυσικά σε όλο αυτό τον θίασο δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι παρακρατικοί συμμορίτες, μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής.Με πρόσχημα “άφαντες” επιτροπές Ελλήνων πολιτών καλούν σε συγκεντρώσεις ενάντια στους μετανάστες, ανθρώπους που ερχόμενοι στην Ελλάδα το μόνο που αντιμετώπισαν ήταν οι ξυλοδαρμοι στα Α.Τ, στους λιμενικους σταθμούς και τα ρατσιστικα προγκρόμ.Αυτή τη φορά τα παρακρατικά υποχείρια της Χρυσής Αυγής μαζί με άλλα ακροδεξια υπολείμματα καλούν σε συγκέντρωση στην πλατελια Ομονοίας .

Η αντίδραση συντρόφων και συντροφισσών, αναρχικών και αντιφασιστών είναι άμεση.Με καλέσματα για αντιφασιστικές συγκεντρώσεις τόσο στην πλ. Κάνιγγος όσο και στην πλ. Ομονοίας το Σάββατο το απόγευμα, νεολαίοι και νεολαίες, αντιφασίστες και αντιφασίστριες, μετανάστες και μετανάστριες είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα.