September 29, 2010

Στο άσυλο μπάτσοι και φασίστες δεν χωράνε !

Τα φασιστοειδή ανθρωπόμορφα απομεινάρια του Γ’ Ράιχ και της χούντας πάντα ενωμένα και σε συνεργασία με την…προοδευτική εκκλησία καλούνε σε μια ρατσιστικη συγκέντρωση στα Προπύλαια Αθηνών, μια συγκέντρωση που θα αποδοκίμαζε και ο ίδιος τους ο θεός.

Ο χώρος μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε αφού εξουσιαστές, μπάτσοι και το μακρύ τους χέρι οι παρακρατικοί δεν χάνουν ευκαιρία να μιλούν για την κατάλυση του ασύλου. ‘Ενα άσυλο που δημιουργήθηκε μετά την “δημιουργική τους επταετία” για να κρατήσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μακριά απο τις φασιστικές συμμορίες, είτε ένστολες είτε με πολιτκό ένδυμα.
Αυτοί οι ίδιοι λοιπόν καλούνε σε συγκέντρωση σε χώρο ιδρύματος με σκοπό τη διάχυση ρατσιστικού μίσους απέναντι σε μετανάστες και αλλόθρησκους του Χριστιανισμού ( όπως αυτοί τον φαντάζονται ) και με την ελπίδα της δημιουργίας εντυπώσεων καθώς ξέρανε ότι μια τέτοια συγκέντρωση δεν θα έμενε αναπάντητη τόσο απο όσους μάχονται καθημερινά τους νεοφασίστες του ΛΑΟΣ και των Χρυσών Αυγών, όσο και απο αυτούς που ξέρουνε καλά και έχουνε νοιώσει στο πετσί τους τι σημαίνει πανεπιστημιακό άσυλο.
Αυτοί που οι πρόγονοι τους συνεργάστηκαν με την Γερμανική μπότα των S.S κάνοντας την Αθήνα μια απο τις ευρωπαϊκες πρωτεύουσες με τα περισσότερα θύματα του Β’ Πγκοσμίου Πολέμου, αυτοί που εξόρισαν φυλάκισαν και σκότωσαν κόσμο επι της δικής τους επταετίας, αυτοί που στρέφονται στην αγκαλιά της νεοφασιστικης Ρωσίας κλείνοντας τα μάτια στα παγκόσμια εγκλήματα της, έρχονται τώρα ώς απεσταλμένοι του Θεου σε μια καλά σχεδιασμένη κίνηση να σκορπίσουν το μίσος τους απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό.


Αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται ως πατριώτες και χαιρετούν ναζιστικά, αυτοί που επιτίθονται και τραυματίζουν γυναίκες και μεγάλους ανθρώπους σε εκδηλώσεις πολιτιστικων συλλόγων όπως έγινε πριν 2 βδομάδες στην Πανόρμου, θέλουν λοιπόν τώρα να παρεισφρύσουν και στο άσυλο.

Εκεί θα είμαστε. Ελάτε !