September 29, 2010

Κάτω τα χέρια απο τους αγωνιστές . Αλληλεγγύη σε Κουνταρδα – Timo B.

Αυτές τις ημέρες δικάζεται στην Θεσσαλονίκη ο Γερμανός φίλος και σύντροφος Τimo, αφού πρώτα κάποιοι φρόντισαν να του επιδείξουν τα Ελληνικα σωφρονηστήρια, την εποχή των συνεχών διαδηλώσεων και συγκρούσεων πρίν τα 300 ασπόνδυλα ψηφίσουν το άρθρο 16.
Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη, ειδικά σε έναν σύντροφο που απέδειξε και με τη στάση του στα κολαστήρια της δημοκρατίας και μετά την “απελευθέρωση” του απο αυτά, ότι ο εγκλεισμός συντρόφων και ελεύθερων ψυχών στα κλουβιά τους μόνο πείσμα και δύναμη μας γεμίζει.
Αυτες τις μέρες όμως διάλεξε το κράτος και έναν ακόμα σύντροφο και φίλο να εκδικηθεί. Τον Νίκο Κουνταρδά, που με επιχειρήματα και κατηγορίες που θα έφευραν μόνο τα τσιράκια του καραφλοδαίμονα Δένδια, οδηγείτε ξανά στα “σωφρονηστήρια” του κράτους. Η αλληλεγγύη είναι άμεση και με πορείες αλληλεγγύης που γίνονται σχεδόν αμέσως μετά την κάθε μεταγωγή του, το κράτος αποφασίζει και απο την Κομοτηνή να μεταφερθεί στα “παραδεισένια” κελιά της ‘Αμφισσας. Η ενεργή δράση τόσο του Νίκου όσο και όλων των συντρόφων στην Ξάνθη ενόχλησε τους καρεκλοκρετίνους και το πιό εύκολο και εύκαιρο “θύμα” ( στα μάτια τους ) , με ένα απλό πρόσχημα φυλακίζεται ξανά προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων.

Ο Δένδιας το πήρε ήδη το μύνημα σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου οι σύντροφοι τον πήγαν καροτσάκι και αυτόν και τα θρεφτάρια που προσπαθούσαν να τον προφυλάξουν.

Ας το μεταφέρει λοιπόν στους υπόλοιπους γιατί δεν θα έχουνε καλά ξεμπερδέματα.

Κανένας εφυσηχασμός
Καμιά ανακωχή στον πόλεμο ενάντια σε κράτος και αφεντικά