September 28, 2010

Tα προγκρόμ, οι έφοδοι στα σπίτια, οι προφυλακίσεις και οι προσαγωγές δεν μας τρομαζουν πια….

Μας εξοργίζουν !Οι ξυλοδαρμοι και οι συμπεριφορές των μπατσόσκυλων δεν μας κάνουν εντύπωση, ξέραμε με ποιούς είχαμε και έχουμε να κάνουμε. Αυτην την ώρα που οι δυνάμεις κατοχής της δημοκρατίας σας έχουν ζώσει την Άνω-Πόλη, που μπαίνουνε σε σπίτια και σε εργασιακούς χώρους, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να καταστείλλουν, την ώρα που τα δικαστικά σας υποχείρια προφυλακίζουν παιδιά με τρομονόμους και στημένα κατηγορητήρια, την ώρα που τα αφεντικά με τα τσιράκια τους λούζουν συνδικαλίστριες με βιτριόλι, που δεκάδες σύντροφοι παρακολουθούνται απο ταγμένους χαφιέδες των κατασταλτικών σας μηχανισμών και τα πολιτικά κόμματα προσπαθούν να κάνουν πως δεν βλέπουν ( απλά επειδή δεν μπορούν να καπελώσουν ) τις δράσεις αντίστασης και απάντησης στα σχέδια της εξουσίας και τις υποσχέσεις του καπιταλιστικού συστήματος, είναι η στιγμή που πρέπει να δώσουμε τα τελευταία και πιο καθοριστικά χτυπήματα στους εξουσιαστές.
Οι καταλήψεις καθημερινά πολλαπλασιάζονται, τα ανεξάρτητα απο χαφιέδες σωματεία συντονίζουνε τις δράσεις τους, αγωνιστές και αγωνίστριες είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω, οι δράσεις γίνονται όλο και πιο πολύμορφες και κανείς μας δεν κάμπτεται απο τα κόλπα των εξουσιαστών.
Τα θέλουμε όλα. Και θα τα πάρουμε.
Αφήνουμε πισω μας την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ, τα μουτσοκλάματα αφεντικών και μεγαλοστελεχών για εφοπλιστές, τα χρέη των μικροαστών που πνιγμένοι σε αυτά νομίζουν οτι ζούν, τις λάσπες απο κοινοβουλευτικούς κομμουνιστές που συστρατεύονται με ακροδεξιούς, τις μπούρδες περί ασύλου προκειμένου η τηλεθέαση να χτυπήσει κόκκινο, και οργανωνόμαστε να δώσουμε στο σάπιο σας σύστημα την χαριστική βολή.
Το Σάββατο στην Λάρισα θα πάρετε το πρώτο μήνυμα. Φορτώσατε παιδιά με τρομονόμους, ενώ οι πραγματικοί τρομοκράτες είστε εσείς. Όποιος αυτήν την στιγμή δειλιάσει, κάνει πίσω, σταματήσει, θα είναι άξιος της μοίρας του. Δεν θα αφήσουμε κανέναν στα χέρια σας. Δεν θα μας τρομάξει κανένας σας κόλπο. Τα περιμένουμε όλα και είμαστε προετοιμασμένοι…
Ραντεβού στο δρόμο λοιπόν για να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε….