September 27, 2010

Θα τρίβετε τα μάτια σας…

Τα μαγειρέματα των εξουσιαστών τελείωσαν !
Τα μέτρα ανακοινώθηκαν μα υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο..
Τα πρώτα μηνύματα τα παίρνουν απλόχερα απο εργαζόμενους απεργούς που δεν υποτάσσονται σε φορείς-παρωδίες και δεν γίνονται υποχείρια των ψευτοσυνδικαλιστών. Και ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα.
Οι απεργίες γενικεύονται, οι σύλλογοι εργαζομένων προετοιμάζονται και οργανώνονται, τα σωματεία ανασυντάσσονται, ο λαός ξυπνά και καταλαβαίνει πως οι εξουσιαστές δεν αστειεύονται και πως πετώντας μερικά ψίχουλα, για τα προσχήματα και για να εχουν οι δημοσιογράφοι να λένε και να στηρίζουν τα αφεντικά τους, κλέβουνε το καρβέλι απο τον λαό.Τα τσιράκια του κράτους ξέρουμε πως θα ναι απέναντι σε όσους αντισταθούν! Οι δημοσιογράφοι αφού κανονίσανε και λύσανε τα δικά τους δικαιώματα είναι καιρός να ανταπωδόσουνε στο κράτος αυτά που τους πρόσεφερε…Με λάσπη και με κάθε μέσο έχουν απο τώρα ξεκινήσει να προπαγαδίζουν τα θετικά ψίχουλα της…μεταρρύθμισης εθελοτυφλώντας στο καρβέλι…
Τα μαντρόσκυλα της Αστυνομίας ήδη γυάλισαν τα γκλόμπ τους και σήμερα έκαναν το ζέσταμα τους ( ή καλύτερα, προσπάθησαν, αλλά τους εμπόδισε η βροχή των αυγών στα κράνη τους ) απέναντι στους απεργούς της Δεη. Είναι βέβαιο πως τα καλύτερα τα κρατάνε για την κορύφωση των διαμαρτυριών στις διαδηλώσεις…Όμως ο κόσμος ξυπνά και αντιλαμβάνεται πως η μουτσούνα της Φάνης και η κάθε εξουσιαστική περσόνα στρέφεται πιά εναντίον αυτού, όσο και των παιδιών του. Και το κράτος δεν υπολόγισε σωστά αυτά που απλόχερα θα λάβει απο τον λαό σαν απάντηση στα μαγειρέματα με τα οποία θα κατασπαράξουν απο τον εργάτη-εργαζόμενο το τελευταίο δικαίωμα του.Σε αυτές τις μάχες που έρχονται ο αναρχικός χώρος δεν πρόκειται να λέιψει, όπως δεν έλειψε ποτέ απο τους κοινωνικούς αγώνες! Αμολύστε κάθε είδους μαντρόκυλο στο δρόμο να καταστέιλεται την οργή του κόσμου..

Αλλά προσέχτε γιατί έχουμε σαν στόχο να μετατρέψουμε την οργή μας σε ένα ποτάμι που θα πνίξει στον πάτο του τους νομοθέτες και τους εξουσιαστές !



Και θα τους πάρει, είτε με το καλό είτε με το άσχημο….