December 13, 2010

Mέχρι να λυγίσει και το τελευταίο κάγκελο...Αλληλεγγύη στους αγώνες των κρατουμένων.

Αυξάνονται μέρα με την ημέρα οι έγκλειστοι της Δημοκρατίας που προχωρούν σε ένα απο τα τελευταία μέσα που τους έχουν απομείνει για να αγωνιστούν μέσα απο τα σωφρονιστικά κάτεργα.
Μέρα με την μέρα οι κρατούμενοι και κρατούμενες που προχωρούν σε αποχή συσσιτίου και απεργίες πείνας αυξάνονται και η φωτιά που σιγοκαίει στα κάτεργα των φυλακών όλης της χώρας φαίνεται πως δεν θα σβήσει τόσο εύκολα όσο πίστευε ο Καστανίδης πρίν αποφασίσει να επισκεφθεί πτέρυγες του κολαστηρίου στον Κορυδαλλό πριν απο λίγες μέρες.

Την ώρα που στα κολαστήρια της Κέρκυρας έγκλειστοι ράβουν τα στόματα τους, την ώρα που οι δολοφονίες κρατουμένων μες τις φυλακές συνεχίζονται αμείωτες όπως έγινε στην Κασσαβέτεια, την ώρα που κρατούμενοι στον Κορυδαλλό ξεσηκώνονται αντί να σκύβουν το κεφάλι όπως πιθανόν θα ήθελαν οι ανθρωποφύλακες, οι αναρχικοί και οι αναρχικές δεν πρέπει και δεν θα μείνουμε αδρανείς.

Στα Μάλγαρα, την Πάτρα και σε άλλα κολαστήρια της δημοκρατίας σύντροφοι και συντρόφισσες, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες συγκεντρώνονται έξω απο τα κάγκελα που φύτεψε το κράτος προκειμένου να εγκλωβίσει τους κατ' αυτό επικίνδυνους, ώστε να δείξουν την συμπαράσταση τους στους ανθρώπους που καθημερινά βασανίζονται, καθημερινά ταπεινώνονται, καθημερινά εξευτελίζονται επιβιώνοντας σαν τους ποντικούς στοιβαγμένοι σε ένα κελί για κάτι που οι δημοκράτες θεώρησαν αδίκημα.

'Ετσι και αύριο το απόγευμα σύντροφοι και συντρόφισσες θα συγκεντρωθούν στον Κορυδαλλό για να μεταφέρουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους μέσα απο τα κάγκελα και να δώσουν δύναμη σε αυτούς που το κράτος θεωρεί ξοφλημένους και χωρίς κανένα δικαίωμα στην ζωή.

Μια ώρα νωρίτερα σύντροφοι και συντρόφισσες απο την Θεσσαλονίκη θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου για να παραδώσουν στους έγκλειστους το ίδιο μήνυμα..της αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων.