December 18, 2010

H ολομέτωπη σύγκρουση της 15ης Δεκέμβρη και η Κερατέα.Η ολομέτωπη σύγκρουση και η επιθετική διάθεση του κόσμου που διαδήλωσε στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ακόμα και απο τα μάτια ενός εξουσιαστή. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου διαδηλώνουν αντιδρώντας στα σχέδια των εξουσιαστών και του κράτους όσο και των νεοεισερχόμενων εισαγόμενων αφεντικών του Δ.Ν.Τ.

Επιλέγουνε την σύγκρουση και γενικεύουν την δράση τους σε πολλά μέτωπα σχεδόν σε όλο το κέντρο της πόλης κάνοντας τις ορδές των κρατικών μαντρόσκυλων να τα χάνουν μπροστά στην οργή των μαζών και στην επιθετική τους διάθεση. Απο το Σύνταγμα, τα Προπύλαια, την Σταδίου, την Αλεξάνδρας, τα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο μέχρι της στήλες του Ολυμπίου Διός και την Λεωφόρο Αμαλίας, οι δυνάμεις προστασίας των εξουσιαστών δέχονται επιθέσεις με κάθε μέσο απο χιλιάδες κόσμου, νεολαίους που εξεγείρονται και απαντάνε στην επιθετική και απροκάλυπτη βία των μπάτσων, όχι με την οπισθοχώρηση αλλά με την άμεση επίθεση!
Κλούβες-χοιροστάσια και μηχανές των δικυκλιστών δολοφόνων δέχονται λίγη απο την οργή του κόσμου και παραδίνονται στις φλόγες. Οι μάχες σώμα με σώμα σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Αθήνας κάνουν τους εξουσιαστές να εγκαταλείπουν άρων άρων το Κοινοβούλιο και τους προστάτες τους να τρέχουν πανικόβλητοι με τον φόβο καθαρά ζωγραφισμένο στα μάτια τους. Ακόμα και ο πιο άπειρος θα μπορούσε να καταλάβει τον πανικό που τους καταλαμβάνει απο τις κινήσεις τους.
Οι μάχες κρατούν ως το βράδυ και το κέντρο παρουσιάζει την εικόνα στρατοκρατούμενου κράτους όπου ορδές δοσίλογων βρίσκονται σε κάθε γωνία σε επιφυλακή τρέμοντας τα χειρότερα.
Οι δημοσιοκάφροι με την λήξη της ψευτοαπεργίας τους αποκρύπτουν την ολομέτωπη επίθεση που δέχθηκαν την προηγούμενη οι κρατικοί μηχανισμοί και επικεντρώνονται στον ξυλοδαρμό του καλού τους αφεντικού Χατζηδάκη ο οποίος προφανώς ζει σε άλλο πλανήτη και νομίζει ότι μπορεί να περπατάει ελεύθερα με τα σκυλιά του στο κέντρο της πόλης.
Οι σκηνές της αστυνομικής βίας που εξελλίσονται απο την προηγούμενη εβδομάδα στην Κερατέα, μετά από την Τετάρτη αυξάνονται και τα χακί κοπρόσκυλα με δολοφονικές διαθέσεις συγκεντρώνονται όλο και περισσότερα στην Κερατέα όπου οι κάτοικοι μαζί με κόσμο αλληλέγγυο δίνουν καθημερινές μάχες για να αποτρέψουν τα σχέδια του Μπόμπολα και του στρατού κατοχής που μετακομίζει στα προάστεια των Αθηνών φέρνοντας μαζί του και χρησιμοποιώντας νέα σχέδια καταστολής όπως η αύρα εκτόξευσης νερού.
Σε αρμονική συνεργασία με τα κοπρόσκυλα των Μ.Α.Τ. ελπίζουν πως το έργο τους θα είναι εύκολο όμως διαψεύδονται απο την αγωνιστικότητα και την συσπείρωση των κατοίκων αλλά και απο την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν αλληλέγγοι και αλληλέγγυες στους κατοίκους.
Οι μάχες είναι αδιάκοπες και το κράτος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι αυτό που του ετοιμάζεται δεν θα μπορέσει να το σταματήσει καμιά αύρα νερού, κανένα κανονάκι και καμιά διμοιρία έμμισθων δολοφόνων.
Οι συλλήψεις με τις γνωστές "αληθέστατες" καταθέσεις των ΜΑΤατζήδων που ως καλοί δοσίλογοι καταθέτουν για όλους τα ίδια πράγματα ώστε να φορτώνονται οι συλληφθέντες κακουργήματα, δίνουν και πέρνουν αλλά ο κόσμος αντί να κάνει πίσω απο το πρωτοφανές σκηνικό αστυνομοκρατίας που στήνεται στην περιοχή περνά και αυτός στην επίθεση.
'Εχει γίνει απολύτως κατανοητό ότι με την παθητική στάση πια κανένας δεν κερδίζει τίποτα!
Το μόνο που καταλαβαίνει το κράτος και που του αξίζει είναι η ολομέτωπη επίθεση!
Μέχρι να τσακίσουμε τα γυάλινα του πόδια και όσους το στηρίζουν και όσους το συντηρούν.

'Ολοι στα οδοφράγματα όπου και αν αυτά στήνονται....
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!