November 22, 2010

Aρκετά ανεχτήκαμε την κρατική καταστολή!

Το κράτος βλέποντας τα παραμύθια του καπιταλισμού να καταρρέουν, την ίδια του την ύπαρξη να αμφισβητείται ανοιχτά και να πολεμιέται κάθε μέρα ακόμα περισσότερο, εντείνει την καταστολή απέναντι σε άτομα-ομάδες-συλλογικότητες, χώρους και οποιονδήποτε στέκεται ανοιχτά απέναντι του με σκοπό να σπάσει τα γυάλινα πόδια του.
Χτυπά και διαλύει συγκεντρώσεις και πορείες που για αυτό είναι ανεπιθύμητες, φακελώνει καθημερινά και αδιάκοπα κάθε πιθανό μελλοντικό του εχθρό, είτε πρόκειται για μαθητές είτε για εργαζόμενους που οργανώνονται σε συλλογικότητες και σωματεία, δολοφονεί μετανάστες στο όνομα της "Καθαρής Αθήνας" μέσα στα γειτονικά Α.Τ, βασανίζει στους ορόφους και τα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Α, σέρνει στα δικαστήρια απεργούς, διαδηλωτές, αλληλέγγυους και οποιονδήποτε τολμήσει να εναντιωθεί στην ύπαρξη και την λειτουργία των μηχανισμών του.
Επιστρατεύει το μακρύ "παρα"κρατικό του χέρι ώστε να επιβληθεί σε γειτονιές που χαρακτηρίζει "γκέτο", κρύβοντας όμως τα "αφεντικά" αυτών των γκέτο, είτε πρόκειται για έφεδρους στρατόκαυλους είτε για εν δυνάμη μπατσόσκυλα είτε για σωματέμπορες που για να μην τους χαλάσει η πιάτσα σπεύδουν πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί του ώστε να φύγουν οι "κακοί έγχρωμοι".
Στρέφεται εναντίον εγχειρημάτων όπως έγινε εχτές στο Περιστέρι, βάζει τα σκυλιά του να κάψουν -μην μπορώντας να φιμώσουν διαφορετικά- ελεύθερες φωνές, όπως έγινε με τον εμπρησμό στο βαγόνι του Radio-Revolt. Ξαμολάει τα γεμάτα κομπλεξ χακί ανθρωπάκια του και διαλύει με την βία διαδηλώσεις, τσουβαλιάζοντας δεκάδες νέους και νέες που δεν ανέχονται άλλο την "δημοκρατία" του...
Στοιβάζει ψυχές στα κολαστήρια του "σωφρονιστικού" συστήματος και επιλέγει τον δρόμο της δημόσιας διαπόμπευσης αγωνιστών προωθόντας την ρουφιανιά για την κοινωνική ειρήνη σε όσους ακόμα πιστεύουν τα παπαγαλάκια του στα δελτία ειδήσεων.




Ως εδώ!
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε απέναντι σας μέχρι το τέλος σας!

Οπλιζόμαστε με την οργή που καθημερινά απλόχερα μας προσφέρετε και ξεχυνόμαστε στον δρόμο να ζυγιαστούμε...

Η λέξη ανοχή βγαίνει και απο τα τελευταία λεξικά και τον ρόλο αναλαμβάνει η δράση...

Η επιλογή στρατοπέδου έχει απο καιρό γίνει και δεν απομένει η παράταξη μας

απέναντι στα μελλοντικά σχέδια σας και στις 'δημοκρατικές" μεθόδους σας.

ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΠΕΜΠΤΗ 18.00 - ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ